tirsdag 29. desember 2009

28. desember - tid for fest

Kvelden kommer. Jeg kjenner kriblingen. Det skal spilles opp til dans i kveld. Serveres øl fra tappekranen. Potetgull på bordet. Nydusjet og nysminket. Opplagt og skikkelig klar for en svingom!

12,5 timer jobbing er unnagjort, jeg har sett alle som kommer på festen hele dagen. Vi er slitne, dusjen hopper vi over - vi lukter ikke SÅ grådig dårlig heller! OK - jeg kan freshe opp sminken litt, da. Men det er det jeg gidder! Det er jo ingen som vil danse likevel. Selv om De syngende Servitørene skikkelig kan å synge. Det er bare sånn. Vi er litt treig i sessen. Ja, det serveres øl, men -OH'en er fjernet - øl uten gøy i, som stand-up'en sier. Lurer på hvordan underholderne føler det når de står kl. 1700 og skal lage show for nattskiftet. Som akkurat har krøpet ut av sengen. Trøtte, sultne, og aldeles ikke klar for en dans. Utakknemlig oppgave, synes jeg. Akkurat som for presten som skulle holde andakt for samme folkene. Men likt skal være likt. Får vi på dagskiftet så må vi sørge for at nattskiftet får det samme. Selvfølgelig!

Men vi livner litt til. Noen synes selvfølgelig vi er helt teite - er dette morsomt?!? Men humoren er enkel. Noen vitser sånn litt på kanten. Noen rocka låter. Og det beste av alt, vokalisten Anette sang Deilig er jorden. Da sto tårene i øynene mine igjen...Ja, det er jeg som drikker her...

11 kommentarer:

Evami sa...

Så herlig med slike avbrekk i hverdagen der ute:) Er dere velfortjent:) synes du var kjempefin jeg:) Tihi,øl uten gøy,man kan jo late som det er gøy i:)
Gøy alikavel,man kan da småtrippe for seg selv:) KLem Eva

Anne sa...

Nesten jeg jeg får lyst til å fly utover jo!!! og mottoet er; En får det sjelden mer morro en hva men lager selv, viktig det, ikke bare sitte å gjerden å vente...


...da kan man bli sittende du...

ElinSire sa...

Kos deg på fest! Henger meg på mottoet til Anne her ;)

...og ikke minst GOD TUR HJEM, kjære deg!!
Tenk at jobbejulen snart er over!

Klems :D

Silje sa...

Så koselig å se bilde av deg! Koselig med litt fest og moro innimellom. Man trenger det. Nå er det snart tid for hjemreise...det er en god tanke! Godt nyttår kjære deg. klem fra Silje

Kine sa...

Ut i fra bilde ser det ut til at du hadde en fin tid:) Fest er fest, det blir som man gjør det til!

Moro med et avbrekk fra det vanlige også..

Charlotte - FO² sa...

Så koselig dere finner på sånne ting for hverandre der ute. Ser ut som dere hadde det moro :)

Flott bilde :)

Marie sa...

Takk for varmande kommentar for litt sidan :)

Klem frå Marie

happy in pink sa...

heisann...koselig å få se deg:)

ha en fin kveld i kveld;) og godt nytt år...takk for alle herlige kommentarer fra deg i løpet av 2009...jeg setter så pris på de!!!

klem fra tara:)))

ElinSire sa...

Måtte innom igjen og ønske godt nytt år, kjære venn! Takk for alle koselige mailer og hilsner på bloggen min i året som har gått :) Er så glad jeg har "truffet" deg, du har et stort og varmt hjerte, og jeg setter stor pris på deg!

Nå er du vel trygt hjemme igjen, håper jeg, og kan feire nyttår med dine kjære rundt deg :)

Stor, varm klem!

KRISTIN sa...

Hei!
Vil takke for koselige hilsener denne høsten, og ønske deg og dine et riktig godt nytt år!! KLEM!

Anne sa...

Godt Nyttår snuppa!!!!

Vær du trygg, kommer til å lese hvert eneste ord du skriver, i alle fall en gang, om ikke to :-) i året som kommer!!!

Godt du nå er hjemme i hjemmets lune rede, der du hører hjemme, hos dine små, og hos kjekkasen din. Du fortjener det nå Gry :-) nyt dagene og senk skuldrene.

Klem kommer her med ønske om at alt godt ligger gforran hele familiens føtter i 2010.