lørdag 5. desember 2009

2. desember - Bergen by night

Jeg er så heldig å ha en venninne som er akkurat like fotogærn som meg. Eller - nesten like gærn. Hun brukte både å være mer ustyrsfreak - og bruke mer tid - men nå må jeg vel kanskje innse at jeg har slått henne på begge deler :-)

Heidi bor midt i Bergen sentrum. Eller litt over Bergen sentrum. Hun ser rett ned på Torgalmenningen og fisketorget, og får med seg alt som skjer. Fra stuevinduet. Så når vi skulle ta oss en liten fotoshoot, hva var da mer nærliggende enn å reise til Bergen sentrum og se det by night. Lite erfaring med mørke-fotografering begge to, så stativ, fjernutløser, sjokolade, og en god porsjon nervøsitet var med. Og det tok en stund før vi var komfortable med at folk kikket på oss. Og kommenterte. Julebord-sesong, vettu. Og masse fulle mannfolk. Og unge jenter. Pussig hvordan et kamera kan være magnetisk på enkelte. Ikke så få, heller.

Egentlig skulle vi ta bilde av julegaten. Og juletreet. Og pepperkakelandsbyen. Men de bildene ble ikke noe av. Så da blir det noen andre i stedet.Her er forresten bildene laget om til collage - som etterhvert da skal inn i albumet for 2009...


4 kommentarer:

ElinSire sa...

Åå, det hørtes bare så gøy ut! Og så flotte bilder du produserte på turen :) Kjempebra syns jeg til å ikke ha noen særlig erfaring med bilder i mørket (det har ikke jeg heller og har vel egentlig unngått det også).

Ønsker deg en fin lørdagskveld :)Snart på vei for å handle litt med 7-åringen...

Anne sa...

Må være toppen å ha en venn med de samme interesser!! tenk så arti dere må ha det sammen, smiler og ler bare ved tanken her jeg :-) være kreative sammen, ikke bare drikke kaffe og skravle, nei, Heidi må være en gave!!

Her pusles det litt lett i heimen :-) bare kos i grunn, og kjenner jeg liker det litt også, føle litt på det husmorgenet.

Flott lørdag kveld til deg min venn.

ForeverLove sa...

Takk for hyggelig hilsen fra deg!

Kjempefine bilder:)

Min samboer er fra os og vi har faktisk hus på os og landsted ved lepsøy:)Så det blir vel osinger av oss også, skal bare lære Emilie bergensk først hihi..

Ha en fin kveld!

ELISABETH ALMIGHTY sa...

Bergen så veldig fin ut gjennom din linse ; )