mandag 7. desember 2009

5. desember - 1001 ulike uttrykk

Ikke så greit å bevare roen og ansikts-uttrykkene når pappa legger i vei om vampyr-flaggermus. Små og søte norske flaggermus kan til nød akspteres, men takke meg til vampyrer! De har jo både spisse tenner, er blodtørstige og går løs på mennesker. Sier pappa. Dersom vi skal tro han. Og det gjør vi naturligvis ikke. Eller gjør vi?


4 kommentarer:

Dagrun sa...

Hihi, så søt. Og akkurat like tannløs som min 1-klassing. Liker veldig godt fonten du har forresten, passer så godt til "photo almost each day"-idéen.

Turid sa...

Må smile av disse flotte uttrykkene. Så viktig å ta slike bilder og ikke bare smilebilder. Det er herlig med ansiktsuttrykk, de er jo ikke så ulike fra person til person. Og det siste er ikke så ukjent for meg ;-).

Evami sa...

Herlig uttrykksfull:) Og finnes de eller finnes det ikke Vampyrflaggermu? Hmm.nå ble jeg usikker selv:)

KRISTIN sa...

Så artig side du har laget. Hva gjør du med alle sidene du lager? Printer du dem og har dem i scrappealbum med sånne lommer? Og en ting til - er det photoshop du lager dem i?

Takk for hyggelig hilsen inne hos meg - fikk litt 70-tallsfeeling av bildet med luggen og stolen. Kunne nok vært fra min barndom også ja. Mangler bare de stormønstrete buksene med hjertelapper på knærne, men de finner man jo faktisk som retroklær i dag!! Hjelpes, tenker nå jeg da!!

Ha en flott dag! Klem.