søndag 13. desember 2009

12. desember - fort skal det gå

For nå har guttungen fått ATV. All Terrain Vehicle. Han har allerede en motorcross på 50 CCM. Men han har ikke balanse. Og vil sannsynligvis ikke lære å sykle en vanlig sykkel på flere år enda. Så da måtte vi gjøre noe annet. Tord vil aldri kunne bli noen fotballspiller. Greit nok hadde han kunnet deltatt på treninger nesten lik linje som kompiser, men spenst, styrke og koordinering er ikke fremtredende egenskaper hos han. Og når fotball stort sett er det eneste som guttunger driver med her i bygda, må vi finne noe annet. Noe annet som han kan hevde seg i. Noe annet som gjør at han får anerkjennelse blant gutta. Selv om han ikke spiller fotball.

Heldigvis har Tord en pappa som selv elsker fart. Motorer. Og er en hai til å mekke. Tord selv er heller ikke ukjent med tennplugger. Batteri som må lades. Skiftenøkler og driller. Her har han et potensiale som vi må utnytte. Derfor ATV. Derfor cross-sykkel. Selv om han bare er 5,5 år. Den må tidlig krøkes...

Og som mamma så føles det beroligende at vi kanskje her har funnet noe som gjør at han kan hevde seg. Iallefall har pappa'n og han en stor felles interesse!


8 kommentarer:

Turid sa...

Så herlig da og så godt tenkt. Dette ser jo riktig tøfft ut. Det var en stor julepresang. Ønsker deg en riktig god søndag. En stor klem fra meg.

Hege sa...

For en tøffing! Og ja, jeg skjønner deg godt - det er viktig at de finner noe de er gode i - og som de får positiv oppmerksomhet rundt!

Ha en fin søndag!

Evami sa...

Mine gutter hadde elsket å ha en ATV,og så utrolig kjekt for Tord å ha noe han er best i:)
Kan tenke meg at de andre gutta kikker laangt etter denne flotte doningen:) Kult for far og sønn å ha en felles interesse også:)
Ha en flott lucia dag:) Klem Eva

Anne sa...

STORT!!! og gratulerer til gutten, dettane blir bra. Fornuftig tenkt av mor og far også. Alle trenger vi da noe å briljere med vel...??? øøØØø...
jeg da??? hva har nå jeg tenker jeg med ett??? tennplugger??? jeg som vegrer meg til og med med å fylle bensin..., og ikke er jeg god over kaserollene heller, skitt au.
Jo, blid!! det er sant, aldri sur, humørsyk, missunnerlig og vrang :-) fant da noe.

i trøndelag er det 5 grader og regn, det er liksom ikke måte på som det øser ned heller sjø..., trist men sant. Får nå puslet litt hjemme da, men skitt au, tar det ikke så tungt jeg, jula kommer allikevel. Å være husmor vet du, er liksom et skritt frem og to tilbake det...blir lksom aldri helt `ferdig` på en måte. Fikk nesten neller i går..., akkurat vasket rundt det badet, så så stel og flott, DA SJØ skulle sønne dusje.., kjente adrenalinet bygde seg opp men tenkte, nei og nei slik akn det ikke være heller, dusj du gutten. Hadde faktisk vært værre med en illeluktende sønn.

Fin fin kveld til deg min venn

ElinSire sa...

For en god idé! Også så tøff gutt, da! Dette må jo være helt rått for en 5-åring :D

Ser du poster raskere enn lynet for tiden, og jeg klarer dessverre ikke å henge med ;) Ble superimponert over de polkagrisene! Du er flink, asså :)

Ha en fortsatt fin søndagskveld. Her har vi endelig kommet i hus og roer ned i sofaen med det 3. adventslyset. Koselig :)

Stor klem til deg :)

happy in pink sa...

råtøfft spør du meg!!! :)))

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Fornuiftig tenkt av mor og far! :) Og for en flott ATV! Det kommer til å trekke kompiser og venner til prøvekjøring - helt sikkert!
Noen venner av oss har en slik og det MEGA-pop! :)

Kjekt å lese bloggen din! :)

Kine sa...

Alle finner sin plass og sitt felt som man mestrer, det er godt å tenke på:) Tenker det var stor stas! Stå på!!