onsdag 9. desember 2009

8. desember - med lovnad om McDonald

Dat kan faktisk løse det meste. Av både små konflikter og store utfordringer. De har altså ikke vært så altfor ofte på McDonald. Ungene. Fortsatt kan dette brukes som belønning. For foreldrene blir det mer en straff. Men så lenge jeg får milk-shake overlever jeg.

Nå var det handletur som var årsaken. Handletur der julegavene til venninnene og kompisene stod for tur. Skulle tro at det var nok til å ville være med, men det måtte alså en lovnad om McDonald til også. Og som ekstra-bonus; en mange-farget slush ved avsluttet handel.


 

6 kommentarer:

A home far away sa...

Slush är så gott:)

Kram Gunilla i Singapore

Hege sa...

*fnis*

Disse ungene altså!
Jeg også må ty til endel lovnader for å få hjelp/deltagelse i endel ting ja. Men faktisk ikke shopping. Min sønn elsker å gå i butikker... hehe...

Ha en flott torsdag!!!

Evami sa...

Så søte de er da,storesøster som passer på lillebror:) Smelt:)

Og har begynt bestikkelses-strategien jeg også! Burgerking er en favoritt her i huset:) Kos dere med vidre juleforberedelser:) klem Eva:)

Hans HB sa...

Joda, kjenner det trikset...men, det begynner å bli veldig lenge siden nå! Ha en flott kveld du!

Anne sa...

ALT er lov en gang imellom, ike hver da, hver uke, men en gang imellom .-) og faktisk synes jeg det går an jeg også, mest fordi jeg selv slipper å henge over grytene, men det snakker vi ikke så høyt om vel, he he

Anette sa...

HEI!
Takk for koselig kommentar på bloggen :)det var veldig hyggelig.!

Jeg liker mange av bildene du har nedover her :) Nydelige bilder av den lille bebien da :)

-Anette