lørdag 12. desember 2009

11. desember - svart senker natten seg

Da var en av de største dagene som forskolebarn kommet. Lucia-toget! Alle ungene som går siste året i barnehagen har nemlig ansvar for å være i Lucia-toget under foreldre-frokosten. De ansatte har bakt lusse-katter i flere dager, vært sent på jobb for å dekke på til 100+ til frokost, og tidlig på'an for å legge siste hånd på resten. Og ungene har øvd på Lucia-sangen! Og 'Smil og vær glad'. Og ikke minst 'Jeger Bom-Bom'! Har nok en anelse om at øvelsene har vært mer høyrøstet enn fremføringen. Alle voksne og alle små-søsknene virket nok i skumleste laget. Selv for Pompel og Pilt. Eller Knoll og Tott som de blir kalt i barnehagen. Tord og bestekompisen Birk kom gående hånd-i-hånd. Godt støttet av hverandre. Selv om de begynner å bli store så er verden tydeligvis enda større.

Men lusse-kattene smakte godt!


4 kommentarer:

Hege sa...

Så nydelig bilde!

Husker i fjor jeg, da var Elias førskolegutt og Luciagutt. I år er det skole, og på hans skole er det 4 klassen som får gå. Men han var veldig tydelig på fredag at når det var hans tur skulle han ha laaaang hvit kappe. *nemlig*

hehe...

Charlotte - FO² sa...

Så herlige de er :) Kjempe flott stemningsbilde. I morgen er det vår tur, håper jeg klarer å fange ett slikt bilde som du har klart også. Det prøver jeg på år etter år, men syns det er vanskelig i mørket.

Anne sa...

Noe så bedårende :-) sykehusbarnehagen går i våre korridorer før jul, og intet øye er tørt :-)

Kine sa...

Så fint bilde av guttene:) Jammen ikke lett å få fine lucia bilder i mørket.. Ble ikke noe sånt på oss i år, Kristian begynte på skolen i år, men var stjernegutten i fjor og har noen bilder av han.. Koselig å ha sånne bilder:)