fredag 4. desember 2009

1. desember - endelig!!!

Jeg vet ikke hvor lenge ungene har snakket om julemåneden. Advent. Julegaver og julenissen. Til og med Turi tror fortsatt på julenissen. Er veldig i tvil på om jeg nå skal fortelle henne at alt hun har trodd på de siste 7 årene rett og slett er løgn fra ende til annen. Hun har forsøkt innimellom med at 'den og den sier at julenissen ikke finnes. Sant mamma, det gjør han?' Og jeg har ikke samvittighet til å skuffe mine barn. Uskylden lenge leve!

Og desember er ensbetydende med adventskalender. Jeg er vant til hjemmelaget kalender, det laget min mor til oss i alle år. En flott, om enn noe arbeidskrevende og til tider dyr, tradisjon. Men den gleden som ungene har hver morgen de våkner - i dag skal vi åpne kalenderen. Igjen! Og selvfølgelig har de en hver. Selv om min søster og jeg måtte dele på vår. En gave annenhver dag. Men slik er det ikke i dag...


3 kommentarer:

ForeverLove sa...

Hei,

Kom over bloggen din via-via og det er jeg glad for..Nydelige bilder og tekster!

Ha en fin helg.

Hilsen Tonje

Silje sa...

Så heldige barn du har da. Julen er en magisk tid..og det er jammen ikke rart at de små gleder seg. Kos dere masse!!

ElinSire sa...

Så fine julekalendere du har laget til dem! Heldige små ;)

Jeg syns det er så vanskelig å lage pakkekalender til en gutt på 7, så han har legokalender i år som i fjor. Og en liten sjokoladekalender ved siden av. Det må til ;)

Ønsker deg en god førjulshelg, kjære venn :) Her sludder det som bare det i dag, ikke særlig julestemning av det akkurat. Men litt snø ligger jo fremdeles på bakken, og det er koselig :)

Stor klem!