mandag 21. desember 2009

18. desember - soloppgang på havet

Det er ikke mange ganger i løpet av vinteren vi har dette synet; nesten blikkstille hav og skyfri himmel. Knallfarger. Bringer lovnad om en dag med minimal frysing og hjelmen på plass uten slosskamp. Fri vandring omkring uten å gjemme seg bak hjørner og skaft. Og kanskje lovnad om en vår som er på vei. Snart. Enn så lenge nyter jeg morgentimene og stillheten på helidekk. Blant røde brannkanoner og grønne markeringslys.


5 kommentarer:

Evami sa...

Så utrolig stilige bilder:) Fargene var bare WOW! Kan tenke meg at det er mange spennede motiver ute på Plattformen!
Kos deg der ute:) Klem Eva

Anne sa...

Noe så utrolig flott Gry, og de fargene som Eva sier, jammen ta har dere litt av et skue der ute!!
Men kan :-( virkelig forstå at det kan være surt og kaldt også ja når det blåser fra alle kanter, kle på deg jente og ta vare på helsa.

Her er den store festen over og du så kjekt det var, danset ut i de små timer vet du, både tynnstrømpene og kjærringa holdt kvelden ut.
De to kjekkeste mannfolka var mine vet du, fatter`n og den høye mørke :-))

Nå er det innspurt mot jul her ja, vasket så å si i hele dag, greit å få det unnagjort bår mannfolka er ut av huset, noe annet blir bare kaos. Kalde grader, og tror jammen det var nesten -14 nå. Fine dager da med blå himmel, men snøen, ja den lar vente på seg desverre, bare et lite melisdryss ligger.

Rolige juledager skal vi ha her, kun ett mål har jeg for min del, ut i dagslys uansett vær, det er det jeg kjenner jeg har mest behov for faktisk.

Du??? hjem til nyttår nå da håper jeg.

Varm klem til storhavet, tenker på deg hver eneste dag kjære venn.

Dagrun sa...

Så nydelig og fredelig det ser ut. Vakre farger og store kontraster. Sikkert litt sånn stille før stormen i betydning stille før en travel arbeidsdag, tipper jeg da...

Heidi sa...

Ojojoj, FOR noen fantastiske bilder. Det må være litt av et syn! Håper du tross avstand hjemmefra har det bra. Klem H

Anne sa...

Æ flire :-) for du trodde vel ikke jeg dro på festen med de skoa????
Nei her kjære venn går det nok nesten kun i italienske sko, sorte var de for anledningen, og jeg må nok innrømme at sko er litt min lille `dille`, og de værste er at de er nesten alle like, veldig!!!! klassisk det meste i mine skap, plagg som brukes år etter år etter år, trender driter jeg i, enkle snitt, det er meg det.

MEN så sko dilla at jeg hadde giftet meg med Paul Anka for 100 par Manolo Blahnik sko??????? så gal er jeg nok ikke, men så er jo kona der både svensk og blond... he he