søndag 31. januar 2010

31. januar - Jeg lurer virkelig på...

Hun ser virkelig undrende ut her, vesla. Men hva hun tenker på, eller hva hun funderer over, se det fikk jeg virkelig aldri riktig tak i. I kveld har jeg hatt en sår samtale med henne. 'Mamma, jeg savner deg. Savner deg virkelig mye!' Da er det godt å ta frem bilder og tenke. Fundere litt over valgene en gjør i livet. Hva som betyr noe. Hvorfor man gjør det man gjør.

Sårheten går over til tomhet. Ensomhet. Men samtidig glede. Fordi jeg vet at hun venter på meg. At hun er glad i meg. Og både hun og jeg vet at vi skal ta tiden igjen. Sammen. Snart.17 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelig er hun!♥ Jeg skjønner at det er tungt å være så mye borte, spesielt når barna sier sånn som i dag. Men du tenker riktig synes jeg, dere tar igjen tiden. Jeg tror faktisk det, den tiden dere har sammen er nok mer konsentrert og så god at dere toltalt får akkurat det dere trenger. Du er så tilstede, både når du er hjemme OG borte. Tenk hvor mange som knapt er til stede noen av stedene.... De er heldige som har deg som mamma!♥ Klem H

Dagrun sa...

En stor klem til deg (og til henne). Ikke lett å være liten, eller stor, og borte fra hverandre sånn.


Et aldeles nydelig bilde i alle fall.

Anne sa...

Åå så vakker hun er!!!! de ordene kan hun kose seg litt med når mamma er borte :-) Og ja, det bør også være en motivasjonsfaktor når håret skal kammes, for det bare må det selv omm or er borte...

En stor klem til begge jentene fra Anne

Hege sa...

Nydelig bilde av en tankefull jente! Og de ordene er gode og vonde - stor klem til dere begge!

happy in pink sa...

så tankefull hun ser ut på dette bildet...ja noen ganger kan noen og enhver lure på om man tar de riktige valgene...men tipper du har en følelse i "margen" av at valget ditt er riktig...som du sier, savn er en god ting så lenge man vet at man får treffe hverandre snart igjen:))) men så klart er det vondt å høre jenta di lengte så etter deg...forferdelig vondt må det være...dere lærer jo noe viktig av dette begge to, å sette vanvittig stor pris på den tiden dere har sammen:) og det gjør jo livet så mye rikere...
håper dagen i dag er god...for dere begge:)))
og du, de kvitteringene!! de kaster han som regel...kun noen utvalgte som blir spart på...så da gjelder det å passe på, så ikke de forsvinner i papirsøpla...for da blir det SKIKKELIG krise, det skal jeg love deg;)
klem til deg og din vakre jente;)

Turid sa...

Å, så sårt og vamt. Det må være godt med en slik nærhet selv om dere i perioder er langt borte fra hverandre. Klem fra meg

Fro sa...

Nydelig bilde! Skjønner det må være vanskelig å være så mye borte.

Ha en fin kveld! Klem

Torilpia sa...

Herlig bilde .. :o)

Skjønner godt at du funderer mye over det å jobbe "borte" fra barna dine .. vi kvinner vil jo helst ta hensyn til alle andre før oss selv. Men så er dere nå heldige som får masse tid sammen når du er i land .. :o) I tillegg kan slike borte-perioder brukes til påfyll som trengs i hverdagen hjemme.

Ha ei fredfylt uke - en super februar - klem fra meg!!

Evami sa...

Åh søte Turi:) Kan tenke meg at det var like før mamma´n begynte å tute foran henne,men tok seg kraftig sammen.
Men så godt å høre og samtidig så sårt! Dere kommer til å ta igjen tiden,og dere har hverandre:) Nydelig bilde av frøkna:)

Stor klem Eva

Tone sa...

En nydelig jente du har. og et nydelig bilde av henne....Triste, men fine ord.

Hans HB sa...

Flott bilde! Du har fanget henne i en naturlig situasjon. Slikt blir det gode bilder av...

Kine sa...

Dere er så heldige som har hverandre, og savn betyr jo at man er veldig veldig glad i noen og det er jo en god ting.. Det står respekt av deg som har den jobben du har. Sikkert ikke lett bestandig, men så har dere sikkert mye kvalitetstid når du er hjemme..

Nydelig bilde av prinsessa igjen..

*god kos til dere begge*

Isa sa...

For et nydelig bilde!

Kan ikke være lett å være borte fra hverandre så lenge av gangen nei!

Irene sa...

Nydelig bilde av "veslejenta" - skjønner deg godt selv om jeg ikke har vært i din situasjon.
Takker i samme slengen for dine hyggelige kommentarer. Nå som jeg er tilbake har jeg litt mer tid til å titte tilbake. Har skrollet litt nedover på siden din. Så mange nydelige portretter du ha tatt! Du er virkelig god!
Klem fra Irene

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Åh, så vondt det må være for både deg og henne! :(

Nydelig bilde!

Alt godt til deg i dag!

klem

happy in pink sa...

kos deg på kokkekurs:))) der skulle gjerne jeg også ha vært;)

brumm sa...

Kjenner meg så igjen i det du skriver. Og jeg har funnet ut ( igjen og igjen) at det faktisk er verdt det å være på jobb så lenge. For tiden vi har hjemme med våre kjære i fri periodene er mye mer konsentrerte og vi er mer opplagte enn å jobbe 8-4.

Stor klem til deg min venn!