lørdag 2. januar 2010

1. januar - På'an igjen!

Jeg klarer rett og slett ikke å kutte rett ut! Kjenner jeg får abstinenser når jeg tenker på at jeg ikke skal inn og skrive en liten epistel, en liten fortelling om dagen i dag. Eller i går. Og jeg fliret for meg selv da jeg som vanlig satt meg ned ved pc'en og startet leting etter et bilde fra gårdagen. Så da får jeg kanskje ta en rolig nedtrapping? Eller en lovnad for meg selv at jeg kan fortsette, men ikke føle tvang til at hver eneste dag skal ha et bilde, eller en historie? Kanskje bare dagen kan gå upåaktet hen, ingen dokumentering av minner, ingen ettertanke på hva dagen har lært meg?

Så here we go again. Pepperkakeknusing stod på dagens agenda. Pussig hvor øynene skinner på ungene når vi snakker om knusing. Ødelegging. Dette har vært et daglig samtaletema helt siden vi laget huset. Når skal det knuses? Er det lenge til det skal ødelegges? Er jammen med ikke sikker på om det er det destruktive som har vært så ettertraktende, eller om det er vissheten om at snopepynten ville bli tilgjengelig. Jeg velger å tro det siste. Iallefall etter jeg så hvor alle langet innpå...

Optimismen på fremtidens ledere kan ikke få en knekk allerede nå, synes jeg :-)


8 kommentarer:

happy in pink sa...

heihei;)
må tilstå at det er min sønn som har vært på ferde igjen...nå skriver han kommentarer, og så sletter han de...
håper jo du fortsetter med hverdagshistoriene dine...men det er da lov til å ta en pause i ny og ne;)
klem fra oss 2;)

happy in pink sa...

åja...der var de 4 sletta kommentarene til mikael borte vekk...phuu det var bra!!!

ElinSire sa...

Pepperkakeknusing er stor stas, ja! Det var en del masing her i gården også -hihi ;)

Syns nå det er koselig at du er "på'an igjen" jeg da! Men det er egentlig veldig greit å ha et avslappet forhold til det. Da kan du ta det som det passer :)

Ha en fin lørdag! Snart skal vi til svigers på middag, men tror jeg skal ut en liten tur først -med kameraet selvsagt. Har egentlig bare ventet litt på at sola skal titte frem, men det er litt disig her i dag.

Klem :)

Evami sa...

Her står huset enda,og de er ikke så opptatte av knusinga enda!

Det er koselig å følge hverdagen din,og man gjør jo det når man føler for det:)

Er glad for å ha funnet deg her inne,man finner venner her,og du er blitt en av mine:)

Kos dere med lørdagen! Her er det innedag,har vært en tur ute,men det var hutrende kaldt:) Klem

Heidi sa...

Hei kjære venn!
Godt nyttår!♥ Har jeg takket deg for det gamle året? Går helt i surr jeg, men det gjør ingenting hvis jeg gjør det på nytt:) For jeg er så glad jeg kom over bloggen din og deg! Dine fantastiske bilder og koselige betraktninger om hverdagsliv og familie er lyspunkter! Setter også stor pris på fine ord og kontakten mellom oss.

Og har jeg sagt velkommen hjem? Så utrolig koselig å se bilder av deg med dine kjære igjen. Det må være helt herlig å komme hjem etter jobb! Og så det kamera da....heldiggrisen!!! Fortell gjerne om hvordan det er å bruke, forskjeller fra deg gamle og sånn. Jeg synes det er så spennende å høre om utstyr jeg, er litt hektet kan du si..hihi. God klem H

Elin sa...

hehe..knusing er gøy..sjelden de får lov til å ødelegge noe for så å spise det ;)
Godt nytt år :)

2søtesmå sa...

Husknusing er jo som en lottogevinst for de små!!

Godt nytt år til deg og dine! Håper du kommer til å skrive litt på bloggen din akkurat når du har lyst! :)

Ps. for en flott gave da!!!!!!!

Kine sa...

Jeg velger å tro det samme som deg.. Rett til seigmannen ja:)