fredag 1. januar 2010

31. desember - Godt nytt år

og yes! jeg klarte det! Nå har jeg postet et eller flere bilder hver dag i hele 2009 - bortsett fra de fleste av turen ut på jobb. Det har vært litt av en reise, mange hverdagshistorier som er dokumentert. Mange bilder er tatt. Historier og bilder som jeg garantert ikke ville husket hadde det ikke vært for dette prosjektet. Det har skapt dårlig samvittighet de dagene jeg har forsøkt å skulke. Det har gitt meg påskudd til å ta frem kameraet og bruke fantasien på motiv når jeg egentlig ikke hadde noe som helst på hjertet. Det har motivert og gitt meg grunner til å lese mer om foto, til å gå i meg selv i forhold til hvordan jeg skulle skrive historien. Lete etter ord, og formidlingsform. Alt etter fortellingen og humør. Sinnstilstand min i øyeblikket. Og det har gjort at jeg aldri har noe nytt å fortelle venner - de har jo allerede blitt informert via bloggen. Så nå har jeg lært meg å si 'hørte du at jeg...'

Og den siste kvelden i året ble tilbrakt med Marita og familien. Vi har startet en ny tradisjon. Stille og rolig. Med masse sukker i alle ungene. Og litt vin i oss voksne. Og masse mat i alle sammen. I år var det kaldt. Og lite fyrverkeri. Det merkes at raketter med styrepinne ikke skal brukes. Det blir færre motiv opp i luften. Og heller flere mot bakken.

Derfor - godt nytt år ønskes dere alle! Håper 2010 blir like godt eller bedre for alle og en hver!


12 kommentarer:

happy in pink sa...

hei
godt nytt år
hilsen hemblel

happy in pink sa...

så koselig bilde av dere to:)
tenker det var superdeilig å komme hjem til familien...

ja jeg har startet et 365-dagers prosjekt;) kommer garantert til å slite noe helt forferdelig...jeg tar sikkert mer bilder enn de fleste, men langtfra hver dag;)

hehe...nå er mikael inne på bloggen din på pc'n sin...han har nok kikket litt over skulderen min;) nå skriver han en kommentar...hihi...han har brukt ordbekreftelsen som signatur:)))

jaja...klem fra oss:)

happy in pink sa...

hei godt nytt år hilsen schabog

happy in pink sa...

nå skriver han en til gitt!!!

sorry...ikke så godt å få stoppet ham nå!!! men han finner sikkert snart på noe annet;)

happy in pink sa...

hei
godt nytt år hilsen idelus

happy in pink sa...

hei godt nytt år hilsen stilln

happy in pink sa...

hei godt nytt år hilsen cadjag

happy in pink sa...

hei godt nytt år hilsen dregrad

ElinSire sa...

Så skjønt bilde -fullt av ekte glede og hjertevarme :)

Og du har all grunn til å være stolt av alle de flotte historiene og bildene du har delt med oss her og ikke minst alle de fantastisk fine collagene du har laget til albumet. Veldig inspirerende :)

Gleder meg til å blogges videre i 2010, kjære venn!

Kos deg hjemme med familien nå, det fortjener du :)

Klem!

happy in pink sa...

hei godt nytt år hilsen grangeme

Cino sa...

Så fint bilde av dere to! Godt nytt år også! Også blir det vel flere flotte bilder i 2010, men den fine gaven fra mannen din :)

Evami sa...

SÅ utrolig fint bilde av deg og og søte snuppa di:)
Godt med stille og rolig nyttårsaften,sånn hadde vi det også! Gode,venner,god mat og bare kose seg sammen:) KLem Eva