fredag 15. januar 2010

14. januar - En liten prinsesse vokser til

Jeg er så glad for å kjenne lille Ida! Hun er en solstråle! Og siden hun er den første babyen som jeg har fotografert er det jo kjempe-kjekt at jeg kan følge henne fremover. I følge mammaen er det bare å ta bilder - så da skal jeg være med på å sørge for at hun skal ha en del i portfolioen sin før hun når skolealder! ...iallefall så lenge hun ikke kommer så langt avgårde når vi skal ha fotoshoot... :-)

Egentlig skulle jeg ha en stille hjemmedag med lunchbesøk av Marita og Anne-Mari, samt lille Ida, selvfølgelig. Men nå går det sykdom i området; både Olve og Tord hadde magevondt, noe Turi hadde dagen før. Ingen oppkast, så det er vanskelig å si noe om det er reelt eller om guttene rett og slett var misunnelig på være-hjemme-dagen til Turi.

Uansett, det ble altså ikke noen stille hjemmedag på meg. Og spesielt ikke da formen til guttene steg rimelig raskt litt utpå formiddagen...


16 kommentarer:

Eirin sa...

Nydelig! ;-)
Hvordan lager du vannmerket?
God helg til deg, min nye bloggvenn.

Heidi sa...

Har du sett for en vakker jente!! De nydelige øynene! Og bildene er helt fantastiske!!!♥ Håper du har fine dager og får en flott helg! KLem Heidi

happy in pink sa...

å du store!!! for noen vakre bilder!!! mammaen må jo være strålende fornøyd ihvertfall:)

du kan være sikker på at min tålmodighetskappe ikke er stor nok noen ganger den heller;) men jeg må jo si at jeg gjennom de siste årene nesten ikke hadde overlevd uten STOR tålmodighet....og da snakker jeg om å nesten gå inn i en transelignende tilstand;) et eget modus på en måte...høres sikkert snålt ut...eller kanskje du forstår??;)
uansett så ønsker jeg deg en fantastisk fredagskveld...klem fra oss:D

Evami sa...

Åhhh,så nydelige bilder av ei skjønn lita jente:)

SÅ kjedelig når ungene er syke,kan godt tenkes at de ble litt misunnelige ja! Har en som har hatt "feber" denne uka jeg også,i håp om å få være hjemme sammen lillebroren!
De er ganske utspekulerte disse ungene våre:) Men bra at de ikke ble syke lenge,selvom den stille rolige dagen ble ødelagt! Hadde bare 1 vært syk så hadde det blitt stillere i huset også!

God bedring til gutta,og ha en trivelig helg:) Her håper jeg å få med meg gutta ut i det fantastiske vinterværet:) Klem Eva

Anne sa...

Nydelige vakre bilder, skulle virkeligen tro du hade gjort dette før, men jeg ler her så jeg trur jeg dauer :-)) for har en prikk lik lue gitt!!! Må så og få fotografert den jeg også, lage noe arti uttav :-)

Klem

Torilpia sa...

Å så søt .. :o)

Ha en fin helg - god bedring til de syke - eller liksomsyke :o)

Reidun / fabelblå sa...

Nydelige bilder!

Isa sa...

For noen fantastiske og stemningsfulle babybilder!

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Nyyyydelige bilder, Arja! Bra jobba, godt lys og fine positurer! Ikke lett med en såpass "stor" baby! Du har klart det veldig bra!

HVilken linse har du brukt på det første bildet? Husker du det? Har du tatt bildene hjemme hos deg? Studio? (jeg må jo bare spørre, vet du! Jeg er veldig nykjerrig på "hjemme-hos" fotografering. Synes det ser interessant ut! Dette kunne ha vært en sånn!)

God helg! :)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Takk for svar! Det hørtes ut som et glimrende "studio" du har fått deg! Det beste er å ta bilder uten blits, jeg er veldig glad i naturlig lys. Så du er heldig som har en slik flott mulighet i ditt eget hus!
Jeg lurte på om det var en linse med f/1,4 du hadde tatt med, jeg fikk en slik linse til jul. Bildene dine likner i lyset/fokus på de jeg har tatt med den linsa! :) Den linsa er råååå, ass!! :)
Ja, det hadde vært gøy å samarbeide med deg, tror nok vi hadde hatt stort utbytte av hverandres kunnskaper! :)

Ha en fin helg! :)

Hege sa...

For ei tulle!! Kjempefine bilder du har tatt!

ElinSire sa...

Åh, for ei vakker lita prinsesse!! Nydelige øyne som du har fått fantastisk frem på disse bildene, Gry! Jeg er helt imponert :) Hvordan går det med deg ellers? Her går det i ett og jeg tar bloggrunden ca. 1 gang i uka ;) hehe :) Bedre en gang i blant enn aldri, vettu :)

Stor god helg-klem til deg!

2søtesmå sa...

Å, for ei skjønn lita frøken. Nydelige bilder du har tatt av henne også! Det blir flotte minner.

God bedring til alle de små.
Ha en fin lørdag!

Vissarah sa...

så nydelige bilder!!

Cino sa...

Alle disse bildene er helt bedårende, men det bildet med lua tar bare kaka!!! For et blinkskudd! Du er bare så flink til å ta bilder, og jeg fatter ikke hvordan du får det til. I kveld har jeg tatt 100 bilder av levende lys, og ikke et eneste ble bra....

Martine sa...

Så utrolig søt unge!