onsdag 6. januar 2010

6. januar - vinteren fortsetter

med akkurat det samme fantastiske kalde været. Ja, jeg vet jeg har klaget over kalde føtter og kjølige kvelder, tungstartede biler og snørrete unger. Men historien til Birgitte slår alt (fra 6. januar) - det er når en opplever slike morgener at man lurer på hva det neste som skjer vil være!

Uansett - med sånne motiv som vinteren gir har jeg ikke lov til å klage, selv om værmannen sier at kuldeperioden skal vare i et par uker til. Garasjen er full med ved, og jeg har ingen andre planer enn å få malt gangen. Noe som forøvrig er litt av et tiltak siden jeg absolutt ikke er venn med verken sparkelmassen, pussepapiret eller malerkosten!!! Men nå skal det blir gjort!!!

...tror jeg....8 kommentarer:

Dagrun sa...

Utrolig flotte utsnitt der solskinnet er prikken over i-en (som alt har en prikk, I know;)

Turid sa...

Det er vakkert, men her har det nesten vært for kaldt for lenge, ikke det beste turværet til mine nyttårsforsetter. Tittet inn til Birgitte, det var litt av en start på dagen!

Ønsker deg en trivelig kveld med fyr i ovnen og kanskje noe godt i koppen.

Nina sa...

Gillar hur du fångat ljuset i första bilden! Vackert!

Evami sa...

Fy søren for en start på dagen Birgitte hadde hatt!
OG det er som du sier,vi kommer ti å glemme kulda og bare huske alt det vakre som omgir oss i kulda! For det er som å være i et eventyr om dagen:) Det er magisk vakkert:)
Tror nok at det vil bli tomt i bua vår hvis kulda fortsetter.... Er liksom ikke vant til 20 minus i mange dagene!
Turene mine blir maks 15-20 min ,men så mye jeg får opplevd på den stunden!
Kos deg med god varme i ovnen:) Klem Eva

Anne sa...

Huff ja, en synes kanskje litt synd på seg selv innomellom, men det er alltids de som har det hakket værre :-) men jeg ble sittende, klø meg litt i hodet, for hvordan i alle verden klarte den dama og varme den te koppen tenkte jeg???? for induksjonstoppen var jo sprukket??? vel, så for meg alt fra primus på stue gulvet, til te koking på et hode som var utrolig varmt, ja ja, det forteller historien ingenting om.

Kaldt ja, -25 her nå til kvelds, og en sitter bare innendørs, tenner lys og spiser polkagriser!!

happy in pink sa...

har tenkt litt på det du skrev hos meg i går...vi er med i autismeforeningen...men bare betalende medlemmer;) men jeg er med i 2 mammaklubber...med andre mammaer med "spesielle"barn... et par av dem vet om bloggen min...og autismekonsulenten (habu) i fylket vet ihvertfall om mikael sin blogg...
lurer på om kanskje noen ville syns jeg maler autismetilværelsen litt rosenrød...og bli provosert???
skjønner det du skriver om å saumfare nettet etter informasjon...før vi fikk autismediagnosen (da han var 4), tok han en blodprøve som viste en kromosomfeil...jeg fant ingenting på nettet, og legene på rikshospitalet fant 1 artikkel fra italia...pr idag er det påvist 11 tilfeller i verden...ganske håpløst;) så da vi fikk autismediagnosen, var det en lettelse...endelig noe jeg og andre visste noe om!!! autismen hans kommer antagelig av kromosomfeilen...men jeg tenker sjelden på at han har en mosaikk ring kromosom 2...;) for jeg vet jo faktisk INGENTING om det!!!
kjenner du andre mammaer??? for meg har det vært kjempeviktig...ingen forstår hverandre så godt som mammaer;)
vi er uansett heldige som har så skjønne gutter:)))
ha en skjønn kveld min venn...:)

Siw Aina sa...

Kaaaaaldt, men vakkert. her går dagene greit lissom. Så lenge man har ved i bua og varm kakao og ostesmørbrød ;)

Torilpia sa...

Hadde det bare vært en ti grader varmere - så ville det fortsatt vært kaldt og vakkert og det hadde vært lettere å oppholde seg ute i perioder :o)
Flotte, klare bilder!

Lykke til med maleprosjekt!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld :o)