lørdag 16. januar 2010

Fotokurs!!!

Da har jeg fått bestilt fotokurs til sommeren!! 5 hele dager. 5 vakre dager der jeg skal få bruke all energi og oppmerksomhet kun til fotografering. Utsnitt. Komposisjon. Innstillinger. Redigering.

Oppdaget helt tilfeldig at det arrangeres fotokurs på hotellet som ligger 2 km fra hytten vår i Gudbrandsdalen. Og akkurat i den perioden som vi hadde planlagt tur dit i sommer! Litt egoistisk av meg, kanskje. Blir jo borte hele dagen og enkelte kvelder, men natten tar jeg sammen med familien. Men det får være min egotripp i år - gubben reiser på SwedenRock med gutta (riktignok mens jeg er på jobb så Marita må passe barna...).

Jeg GLEDER meg!!!Bilder tatt fra Venabu Fjellhotell sin hjemmeside.


17 kommentarer:

Eirin sa...

Kjære du, det er overhodet ikke egoistisk! Det er rett og slett fantastisk, er det. Du får mulighet til å holde på med det du liker best, du får gi deg selv en god gave. Tenk så fin du blir å ha i hus etter det, og det kommer hele familien til gode. ;-)
Stå på og bli en knallgod fotograf som tar bilder fordi du ikke kan annet.
God lørdagskveld klem fra Eirin

RitaLita sa...

Takk for tipset og intressant innlegg :-)
Jeg har lenge lekt med tanken om å ta et fotokurs, og dette var virkelig midt i blinken.

Kanskje vi sees?
Smil og klem

Anne sa...

Tuuuusen hjertelig takk for hjelpen, nå kan jeg overføre RAWbilder fra kameraet og inn på Elements 7:D Det var jo ikke vanskelig i det hele tatt!!
Nå kan jeg fortsette å bruke Elements7 som jeg er vant til (jeg er nok en smule sær og liker ikke forandringer hihi)

To skikkelgi fine bilder du har lagt ut her, spesielt det til venstre. Og jeg føler misunnelsen "stikke" litt når jeg leser at du skal på fotokurs:D
Har tenkt tanken jeg og, hadde vært kjempemorro å fått lært litt og truffet andre med samme intresse:)
Syns ikke du skal føle deg egoistisk fordi du drar på kurs ihvertfall:)
Ha en fortsatt fin kveld:)
Jeg skal bruke kvelden forran pcen, for min bedre halvdel ligger syk på sofaen i stua og som kjent er mannfolk døden nær når de er syke..hehe:)

Kine sa...

Ikke ego i det hele tatt synes jeg:) Gud så viktig det er å gjøre saker og ting man brenner for..

Fy søren så mange flotte og intressante innlegg du har hatt siden sist jeg var innom, og ja jeg har dårlig samvittighet.. Tiden går fra meg, har ikke blogget selv på en uke.. Håper på bedre tider snart:)

*stor klem*

ElinSire sa...

Åh, så gøy!! Hadde jeg hatt mulighet og ferie på det tidspunktet, så hadde jeg troppet opp jeg også! Dette fortjener du, og det er overhodet ikke egoistisk, syns jeg. Du er så tilstede ellers, og noen ganger trenger en å gjøre noe for seg selv :)

Det blir kjempemoro å høre hvordan det var. Syns det er modig gjort av deg, jeg. Har hatt lyst mange ganger selv, men det skorter litt på motet... hihi :)

Ha en fortsatt god lørdagskveld! Klem :)

Anne sa...

Oj!!! spennende!! dette må en få vite mer om, når???

Båt, seilbåt??? tor du er gal jeg menske, jeg som blir kvalm bare av å se en ferge, he he

RitaLita sa...

Takk for melding !
Er det 5.-9. juli du har meldt deg på?
Nå er jeg gira, jeg vil, jeg vil... :-)

Heidi sa...

Så gøy!!! Og så absolutt velfortjent! Det er jo en veldig stor del av livet og en hobby/lidenskap som betyr mye for deg. Familien skjønner nok det:) Har forresten gitt deg en award i dag fordi du er en stor inspirator for meg. Du er en utrolig dyktig og kreativ fotograf som jeg lærer mye av! Du trenger ikke gjøre noe mer med awarden enn å ta det til deg som et digert kompliment!:) Håper du har en flott lørdagskveld! Klem H

RitaLita sa...

Jeg skal undersøke mulighetene allerede på mandag.
Har ikke ferie den uken, men et lite håp om at jobben kan sende meg på dette kurset.... :-)
Jeg har det siste året vært "utskremt" fotograf når det skal tas bilder til internavis og markedsføring. Har allerede hintet til min sjef om at jeg kunne trengt og ønsker meg et fotokurs!
Snakkes mandag?!
Klem

Hege sa...

Det høres helt fantastisk ut!!

Egoistisk?? NEI - ikke i det hele tatt. Alle må ha noen ting de gleder seg til, som de skal gjøre alene. Dette er jo en perfekt sånn "ting"!!!

Dette kunne jeg gjerne tenkt meg selv kjenner jeg!

Ha en super lørdagskveld!

Klemmer fra Hege

Dagrun sa...

Så utrolig gøy da. Fotokurs er gøy både for å lære men ikke minst for inspirasjon. (Også sånt et flott sted da).

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Åååå, det hørtes jo kjempegøy ut!! Kjekt å få kombinere det litt sammen med både ferie og familie! Det er ikke egoistisk, resten av familien kan jo finne på noe kjempegøy sammen! :) Kurset blir sikkert enormt inspirerende for deg!!

Fro sa...

Hei!
Fant bloggen din via en annen side - vakre bilder du tar! Jeg har lagt meg til som følger, og kommer garantert på nye besøk!

Ha en fin kveld!
Klem

Ramme alvor sa...

Å so flotte bilete du tek. med fotokurs kjem du til å verte suveren :)

Vakkert, vakkert, vakkert..

Fro sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! :) Jeg er ikke utdannet fotograf, og er ikke interiørfotograf heller... Fotografering er min store interesse og lidenskap, og jeg skulle gjerne tatt fotoutdanning så jeg kunne jobbet som fotograf!

Klem

Torilpia sa...

Kos deg med fotokurs og glem dårlig samvittighet .. er ingen vits i den .. :o)

Ha ei flott ny uke!

Linda S sa...

Så kjekt med fotokurs da. Det kunne eg også tenkt meg.