mandag 1. februar 2010

1. februar - SnøkrystallerFor å sette pris på skjønnheten i en snøkrystall, må en stå ute i kulden!


12 kommentarer:

Ramme alvor sa...

hei!

Takk for kommentar :) Flott blogg du har! Bildene av humla er tatt med eit gamalt kompakt kamera Olympus Camedia frå 2003. Desverre strauk det med i løpet av somaren og det er sterkt sakna....eg vil aldri klara det med speilrefleksen som eg har no..

Heidi sa...

Herlig kollasje!♥ Skulle ønske jeg hadde så mange flotte sider til fotobøker som du har. De forteller historier og står veldig fint for seg selv. Veldig gøy for barna! Jeg må organisere og sette meg ned med noe lignende snart!
Tusen takk for utrolig fine ord om bildene og redigering, jeg blir så glad- spesielt når det kommer fra en så dyktig fotograf som deg. Jeg har sinnssykt mye å lære, men lysten og viljen er der i hvert fall:) Redigeringen min er selvfølgelig ingen hemmelighet. Problemet er at jeg ikke har oppskrifter, og det er ikke sjeldent jeg ikke "finner tilbake" til en type redigering jeg vil gjøre igjen. De actions du nevnte har jeg ikke hørt om. Jeg har lastet ned noen gratis actions fra f.eks. coffeeshop, men bruker sjeldent eller aldri en action. Det blir kombinasjoner og retting på curves, levels, farger, glow osv. manuelt. Kanskje jeg burde ha skrevet ned og laget noen oppskrifter sånn at jeg finner dem igjen etterhvert. I så fall deler jeg gjerne:) Klem Heidi

Kathrine sa...

Hei! Og takk for koselig kommentar i fotobloggen min:))
Nå har jeg sett nedover til deg her, mye flott!! Og så leste jeg det om reflektorer. Jeg kjenner en fotograf som viste meg forskjellen på en gul blomst i fjæra her, det er forskjell ja. Ser du har en som har alt i ett.
Syns det blir så mye av utstyr og å ta med seg på tur. Men disse er jo sammenleggbare.
Stativ er et must ja! Jeg bruker mitt mye. Både inne og på tur.
Ha en fin uke:)

Torilpia sa...

Ja ikke sant .. snøkrystaller er jo nydelige kunstverk i seg selv - synd man ikke tar seg tid til å betrakte dem mer ..

Ha en kjempefin tirsdag - klem!

Mine Blomster sa...

Nyyydelig!!
Viktig å ta seg tid!!
Har sendt deg en mail :O)
Klem Birgitte

Evami sa...

Så utrolig herlig collage:) Men i kulda vi har er det deilig å nyte snøkrystallene inne også,eller dte blir jo mest iskrystaller på ruta da,men vakre de med:) HA en flott dag:) Klem

Anne sa...

Nydelig nydelig :-)

happy in pink sa...

nok en nydelige side!!! blir det bok snart eller??:) har lyst til å ha en 40-50 sider før jeg lager bok, og nå har jeg kanskje 20 fra 2009...
ja igår var det mammaklubb, og det er koselig:) hun ene har jeg truffet via blogglandia...hun har bloggen "something blue" og bor ca 45 min fra arendal...det er fryktelig godt å ha noen i samme situasjon, men vi snakker om alt mulig på disse møtene, da...kan jo ikke BARE snakke om de skjønne barna våre;) tenk om vi hadde bodd nærmere hverandre...da hadde du ihvertfall vært hjertelig velkommen i klubben vår (ja det er du jo uansett,da;))
nå snør vi virkelig inne snart...
klem fra meg;)

Hege sa...

Nydelig collage! Du får frem stemningene så godt - og er flink med ord også! Kjempebra!

Fro sa...

Så fin collage du har laget! :)

Klem

Dagrun sa...

Haha...jeg postet nettopp noen, tatt fra innsiden;)

Nydelig collage. Du er utrolig flink til å lage sånne. Jeg prøvde litt selv, men jeg har nok en vei å gå der ja.

Kine sa...

Nydelig collage el LO, vet ikke helt hva som er det rette for denne, men samme det... Herlig er den! Ser ut som Turi har det veldig stas:)

Du er så flink!

*kos*