torsdag 4. februar 2010

En dag i barnehagen

En dag i barnehagen i 2007. En helt normal dag. Men så kommer mamma på besøk. Med kamera og linse. Og masse idéer om motiver. Barn i favoritt-slengdissen. På sklien. I sandkassen. Små barn og store barn. Egne barn og andres barn. Turi er kjempeglad som får påskudd om å vise mamma hvor tøff hun er i slengdissen. Rundt og rundt til mamma ikke klarer å kikke gjennom søkeren lenger. Rart at ikke fallene er flere og skrubbsårene større. For dette gikk fort!

Sklien er også en favoritt, men da av Tord. Han synes nemlig det er vel så artig å skli i ryggen på den som er foran, og gjerne sende ned en neve sand. Spesielt dersom det ikke går fort nok!


11 kommentarer:

Anne sa...

Å hælle dussan så flik og dyktig du er :-)

Hege sa...

Du er sååå flink!!! Måtte den inspirasjonen jeg får her virkelig få meg igang også! :)

happy in pink sa...

herlig!!! men er denne digital??? måtte flire av Tord som liker (likte) å skli på ryggen til den foran OG sende sand;))) hørtes ut som en jeg kjenner!!! må bare si at jeg ELSKER tunfisksalat...men MED majones!!! men det er vel fremdeles litt sunt, er det ikke???!!
ha en strålende dag på sjøen...klem fra meg:)

Kine sa...

Liker godt måten du tar bildene på. Hva du fokuserer og tar med på bildene.. Bare hår kan være utrolig flott særlig i en sånn sammenheng som dette.. Godt jobbet..! Minner for livet:)

Evami sa...

Nok en nydelig side i minnealbumet ditt:)Du er så flink til å samle minnene på papir Gry:) Ha en flott dag:) Klem

KRISTIN sa...

Flotte sider og fin tekst! Så flott at du får gjort litt slikt arbeid når du er ute, det er vel ikke så mye tid til slikt hjemme?

Torilpia sa...

Litt av en jobb å lage slike album - men som du selv sier så er det verdt det.

Ha en flott fredag og ei super helg - klem!

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så flink du er!! Kjempefine bilder! Både av Turi og Tord! Du er flink å sette dem sammen, skulle ønske jeg gjorde det litt mer og! Det er så kjekt å samle minnene slik! :) Håper du har det bra uti havet!
PS: Jeg har fått mailadr din, men har ikke fått svart, så den kommer... :)

Som mine dager er sa...

Kjempefint. Gir meg ende over fordi du er så kreativ og flink. Du får ting gjort, du. Skjønner ikke at du skal få dårlig samvittighet for noe ;-)

Likte kommentaren din hos meg veldig godt. Satte umåetlig stor pris på ordene dine og du traff spikeren på hodet. Jeg har vært frustert denne uken. Men jeg jobber med saken. Når man aldri har vært hjemmeværende i hele sitt liv, tar det vel gjerne litt tid å venne seg på husmor-rollen.

Ha en flott helg, og takk igjen for denne og alle de andre kommentarene du har lagt igjen hos meg.

Klem fra Marit

Dagrun sa...

Jeg skulle ønske jeg hadde tålmodighet og kreativitet til å lage noe sånt! SÅ utrolig kjekt å ha, du store min.

Og ja, rart at de ikke slår seg enda mer, selv om det jammen er mange blåkuler å spore på en liten kropp..

Silje sa...

Hei på du!

Lenge siden jeg har vært omkring i blogglandia nå, og det er alltid like koselig å besøke deg, Gry! Fint innlegg og scrap som alltid. Flink du! Ha en fortryllende helg:-)