mandag 15. februar 2010

12-14 februar – Hyttetur med Noro

4 voksne jenter, 9 barn, 2 hytter og noen flasker vin. Alt tegnet til å bli en flott helgetur på oss mødrene da fedrene stakk av på guttertur med stor G! To timer i bil er akkurat passe avstand, ikke rekker vi å bli stresset og ikke rekker ungene å bli lei. Perfekt med andre ord.

Fredagskvelden startet ut som et eventyr for Turi – Marita spilte både UNO og leste for henne! Og hun fikk være oppe til nesten midtnatt sammen med de voksne. Snakk om drømmehelg!

12-1402-på-hyttetur-2

Og lørdagen opprant med fantastisk vær! Jeg hadde planer om bilder i blåtimen, men selv om vi var oppe så rakk vi aldri akkurat den. Men Marita stilte opp på en aldri så liten fotoshoot litt utpå formiddagen. Mens alt fortsatt så lyst ut.

12-1402-på-hyttetur

Men så! Selma stakkars, hadde startet helgen med øyekatarr. Og da feberen og kvalmen kom utpå natten antok vi dette hadde en naturlig forklaring. Selma selv sprang rundt utpå morgenkvisten med varmedresser og kjeledresser. Hun skulle nemlig ut på tur!

12-1402-på-hyttetur-3

Ikke alltid like enkelt å kle på seg selv når en ikke er fylt 2 år engang!!

12-1402-på-hyttetur-4 

Men der stoppet moroa for Marita, Selma og Birk. Noro-viruset kom på besøk, og det som skulle blitt en flott utedag med grilling av både pølser og mashmellows, endte opp i hytten i umiddelbar nærhet til toalettet.

Helt upåvirket fortsatte vi andre hytteturen med fjæreutforskning, fisking av havbunn, grilling av våte sko og hva man nå ellers gjør i fjæresteinene mens snøen ligger opptil en halv meter.

12-1402-på-hyttetur-7

Turi benytter sjansen til å spikke pølsepinne

12-1402-på-hyttetur-6

Mens Tord og Bernhard sjekker hvor vanntette skoene er

12-1402-på-hyttetur-5

Noe de ikke var. Skoene altså…

12-1402-på-hyttetur-8

Med andre ord – vi som holdt oss unna Noro-viruset denne helgen hadde en flott dag. Men tankene våre gikk til hytta og de som var der. Det eneste positive som skal sies i den sammenhengen er at de tre iallefall vil starte uken på en god måte. Hvordan vi andre vil få det gjenstår å se…  

13 kommentarer:

Dagrun sa...

Så koselig en hyttetur, med unntak av Noroinnslaget.

Du er flink til å dokuementere!

Torilpia sa...

I utgangspunktet en veldig god ide .. å gjøre sånt sammen - men synd at sykdom slo ut noen av deltagerne ..

Håper dere unnslipper viruset ..

Kjempefine bilder ble det i alle fall på turen :o)

Ha ei god natt - klem!

NL sa...

Høres ut som en kjekk hyttetur med unntak av Norobesøket.

Håper dere slipper unna ulumskheten.

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Herlige og stilige bilder du har tatt! Mye flott å hvile øynene på en sen kveld! Huff, vi har spydd her og, det er noe herk!!!
Jeg kan feile mye, men når jeg ligger over doskåla, da er livet ikke mye verdt!

Men håper dere slipper unna!

Turid sa...

For en nydelig serie med bilder som forteller både om de nære ting og storslått natur.

Det viruset er kanskje den omgangssyken som går her på østlandet. Guttungen spiste nesten ikke på fire dager, det var en skikkelig omgang ... Håper du og dine ikke får dette. Men uansett, det er ikke så lett å styre slikt, og å møte mennesker kan man jo ikke unngå.

Ønsker deg noen fine dager videre med kameraet, venner og famile. Takk for dine varme kommentarer hos meg. Masse hilsen Turid

happy in pink sa...

huff og huff!!! omgangssyke er bare det verste jeg kan tenke meg...håper dere fremdeles er friske;) det var ikke noe Noro hos oss i går, bare M. som var litt ute av form;) i dag er han på skolen igjen...til fredag er det tennene som skal få en ordentlig sjekk, og da må han i narkose, så gjør de det som evnt. må gjøres med en gang...huff som jeg gruer:( han vet ikke om det selv enda, får vite det i morgen med en sosial historie på skolen, der står det punkt for punkt hva han skal gjøre, klokkeslett, hvilken etasje, hva de skal gjøre med ham, at mamma er der hele tiden osv osv...han er livredd sykehuset, så han kommer nok til å få sjokk stakkar!
selv med snø på hytteturen deres, så var bildene så vårlige:) det så virkelig deilig ut!!! det snør noe sinnsykt her nede igjen...og brøytemannen min ligger på sofaen med feber;( jeg vil ha VÅR!!!
klem...:)

Evami sa...

Stemningsfulle bilder fra en for noen flott tur og for noen ganske så strevsom! GOd å være sammen og kose seg:) Å få spikke sin egen pølsepinne,da blir pølsa ekstra god:) Klem Eva

Charlotte - FO² sa...

Så jo ut som dere hadde en fantastisk hyttetur utenom viruset som herjet :( Flotte bilder fra turen, så ut som barna hadde det helt supert i fjæra :) Krysser fingrene for at viruset holder seg unna resten av dere også.

klem

Hege sa...

Noroviruset ødela iallfall ikke bildene og stemningen til dere som holdt dere friske!

Kjempeflotte bilder!

Anki sa...

Ser ut som om dere har hatt en flott tur, selv om noen var mindre heldige enn andre. Flotte bilder, som alltid! Sitter her , IGJEN , med tårer i øynene, etter å ha lest innlegget under. Selv er jeg så heldig å ha tvillinger, og fikk tett oppfølging under svangerskapet. Men frykten for at noe skulle gå galt, var alltid til stede.

Ida sa...

Som Dagrun sier,
du er flink til å dokumentere,
og å lage fine fortellinger gjennom bildene dine. Flott! :)

Håper at dere holder dere friske fremover.
Jeg var våken med den yngste jenta vår her i natt.... Stakkar.
Hun er heldigvis bra igjen nå.

Fortsatt god kveld! :)

Drea sa...

Nydelig lys på nummer to! :)

Ramme alvor sa...

Herlege tekstar og herlege bilder!