lørdag 20. februar 2010

Et dypdykk

i arkivet! I mangel av nye bilder. Hadde store planer om å ta med prinsessa til Klosteret for fotoshoot i dag, men verken hun eller jeg er i særlig slag. Det spørs om ikke Noro’en har innhentet oss! Og jeg som hadde planlagt sushi som kveldskos!!

Vel, i mangel av nye bilder har jeg tatt et dypdykk i arkivet for ‘de mange dårlige samvittigheter’. Og fant et utall av prinsessebilder! Selvfølgelig. Den rosa perioden er på vei bort nå i dag, nå er rosa erstattet med lilla. Men lilla er tydeligvis noe som har holdt seg… Har lest en gang at den rosa perioden vil komme hos barn uansett. Og da må jeg ærlig innrømme at det er bedre med rosa i 5-6 års alderen enn når hun er 17-18 år!

Nei, jeg forsøker sushi likevel, jeg. Det kan hende at jeg faktisk klarer å få ned noen. For egentlig er det jo så sabla godt!!

2007-1103-vare-barn

9 kommentarer:

Turid sa...

Ei søt lita prinsesse som ikke er helt rosa, men med en tøff kontrast med perlesnor i håret. Ønsker deg en riktig god lørdagskveld.

happy in pink sa...

så nydelig vakker hun er!!! og rosa og lilla på en gang, supert hvis du spør meg;) jeg fikk min rosa-periode da jeg nærmet meg 40...ikke så bra kanskje, men som du sier, man må igjennom den;) men jeg må jo begrense meg litt, for jeg bor sammen med en som hater rosa intenst!!! malte kjøkkenstolene rosa i full fart mens han sov etter en nattevakt;) etter det la han ned totalforbud:(

kult at du likte sykehusbildene mine...jeg skjønte jo fort at jeg ikke fikk tatt noen av M.,så derfor knipset jeg litt rundt da vi satt og ventet... det ble et helvete dessverre, skikkelig traumatisk både for meg og ham...orker ikke tenke på det engang...
håper at han ikke husker alt sammen-idag har han ihvertfall vært seg selv igjen:)))

jeg syns det er flott at du graver i arkivet av og til...ikke alltid man har ferske bilder å vise! og å mimre litt er jo bare koselig:)
lykke til med det ekle viruset (håper jo dere slipper unna)
stor klem fra meg...og M. som leser litt over skulderen min;)

Torilpia sa...

Nydelig :o)

Her er rosa i full blomst .. skjønt noen ganger vil hun være blå eller svart for den saks skyld .. men det er ikke noe tvil om hva som er favoritten .. :o)

Ha en fin kveld - håper sushien ble vellykket. Klem!

Heidi {FruFly} sa...

Hun er så vakker, har helt fantastiske øyne. Jeg har en svakhet for brune øyne jeg, selv om ingen i familien har det..:) Æsj at viruset ser ut til å ha nådd deg og, det er noe av det verste av sånne ufarlige sykdommer. Håper formen er bra nok til pittelitt sushi? Det er i hvert fall lett mat som man kan spise litt av uten å bli så fryktelig mett - og kvalm... Jeg er det likevel på grunn av sjokoladen etterpå.*hehe* Nå heier vi på skigutta! Klem H

Hege sa...

Søte jenta!!!

Enig med deg, best at de har rosaperioden i 5-6 års alderen ja! :)

Håper ikke Noro'n tar deg!

Ida sa...

Vakker prinsesse! :)

Håper at dere er bedre i dag,
begge to.
Her snufser og nyser vi... ;)

Vi skal ha sushi i kveld.
Skulle egentlig ha det i går,
men siden familien var litt spredt på lørsdagkvelden,
så utsatte vi det til i dag,
for det er en favoritt hos oss alle.
Jeg bruker Salmalaks,
og den er bare så god!
Nam! :)

God søndag! :)

H.Strøm sa...

For en nydelig prinsesse!

Siw Aina sa...

Nydelig jente vennen min :)
Rååsa er liksom noe som kommer og går her hjemme. Rebecca får behov for rosa i perioder, men det blir lenger og lenger i mellom. Litt rosa er jo greit, men i små doser. Jeg kommer på da Håvard ble født. Etter 3,5 år med rosa, tyll og prinsessekroner var det faktisk litt godt med gråtass og sabeltann ;)

Anne sa...

Har den litt prinsessedrømmen litt ennå jeg, vanskelig å legge fra seg sjø, MEN mors tyll gardiner får ligg ja :-)