lørdag 6. februar 2010

Og da var jeg ferdig

Iallefall med fotoshooten fra barnehagen i august 2007. Skal jeg lage så mange sider til albumet mitt fra hver fotoshoot kommer jeg til å fylle hele bokhyllen med album etter hvert...

Her er det bestevenninnen til Turi, Monica, som forsøker å lysne opp en dag som for Turi hadde blitt rimelig grå. Jeg tror iallefall at det var meningen - selv om Monica har gjemt seg bak ryggen hennes...


7 kommentarer:

Isa sa...

Lekker side!
Å ha bokhylla full av albummer er vel drømmen?
Særlig om albummene kunne lage seg selv..

mali-mo sa...

Å, jeg skulle gjern ehatt bokhyllen full av album...en hel barndom i bilder mellom permene, det må jo være et eventyr å sette seg ned å kikke i dem for både mo rog datter ;) Tenk så mye glede hun vil ha av dem sene re i livet også....og barnebarna.... ;)

Tone sa...

Så flink og kreativ du er !

Dagrun sa...

Hihi... herlig serie. Det er noe med å samle flere foto fra en serie sånn ja, det gjør seg virkelig.

Anne sa...

Arti! Arti som vi sier på disse trekter :-) Lkte så det bilde av Turi i midten der jeg, falt så for det utrykket hun hadde i ansiktet, hun ser jo så tankefull ut at en kan se lenge lenge på det bilde uten å gå lei på en måte.

London ja. Fantastisk by i grunn og noe for enhver smak. Har vært der mye, og ennå gjenstår massevis en skulle sett og gjort i den byen, British Museum f.eks. ennå ikke rotet meg dit faktisk, synd å skam. Var der to ganger sist høst faktisk, til og med på dametur med Gunda uten at det ble shoppet noe særlig. Vi var bare på fototur, kafetur, og kosetur. Gikk innom de butikker og markeder vi hadde lyst til uten noe stress, DET er livet det. Litt luxus for mor sjøl, og en trenger det også.

Våknet jammen til regn i dag tidlig vi gitt, nitrist vær, men nå har det blitt litt bedre og enser faktisk sola. Den store turen ute har det ikke blitt da, for en har jo noen husmorplikter også vettu.

Kos deg stort i kveld da, håper nå det ordner seg med det tekniske der ute, slik at dere får slengt neppå stumpen og sett Grand Prix.

Varm god klem fra Annemora.

Evami sa...

Hærlig:) Kan virkelig se hvordan venninna anstrenger seg,og førkna smelter etter hvert:) Minner å ta vare på for Turi:)

Ha en flott lørdagskveld,her jobbes det. Klem Eva

Anki sa...

Herlige bilder, og du, så glad jenta blir når hun lærer seg å sette pris på slike minner.
Selv har jeg en album for hvert år til mine to, jammen mye jobb, men enda mere verdt!
Ha en fortsatt fin helg!