lørdag 9. mai 2009

9. mai - håndball for småtaus

Mammaen til Dina ville starte opp håndball for 1. klassingene i høst. Men - det ble rett og slett for mye for småtrollene. Fotball (der var selvfølgelig en pappa frempå og 'kapret' miniputtene allerede før første skoledag var over), kor, teater, dans, svømming, turn - alt ble startet opp i høst av ivrige foreldre. Treningsmessig er det stort sett bare fotballen som har deltagere - og mammaen til Dina - Anita - forsøkte igjen nå. Og i dag hadde de 'prøvetrening' for de som var interesserte. Og det kom nok jenter - og én gutt - til å stille to knøttelag (eller hva det nå heter) til høsten.

Jeg var mega-spent på Turis reaksjon på dette. Hun er en av de få som ikke går på fotballen - rett og slett fordi hun er pysete, samt at hun, som mammaen, ikke ser hva som er så fantastisk spennende med å springe etter en ball sammen med masse gærne gutter. Og Turi var en smule skeptisk før start. Men som hun sier; hun er nødt til å lære seg og ikke grine. Så jenten har iallefall selvinnsikt!

Men det gikk over all forventning! Faktisk så bra at mammaen fór avgårde for å kjøpe egen håndball, inne-sko og treningsklær. Det går da ikke an å trene i hverdagsklær for en kommende Tonje Larsen!

Ingen kommentarer: