torsdag 7. mai 2009

7. mai - ørebetennelse, igjen!


Eller det vil si, vi har i dag fått bekreftet at ørebetennelse har gitt seg. Igjen. Etter at øret har rent i, jeg husker ikke, 2 måneder? Vi har vært til fastlegen. Vi har snakket med legen på helsekontoret. Men begge to sa bare at vi måtte vente. Og skylle med eddikvann. Og det er forsåvidt ok - men jeg liker så absolutt ikke at øret hele tiden blir betent.

Tord fikk innlagt dren i september 2007 - husker det godt, for jeg hadde akkurat fått øynene opp for scrapping og hadde med pc på sykehuset... Grunnen til drenene var hørselen - ikke at han hadde betennelser. Men det viste seg at det var flere arr på trommehinnene, så betennelse hadde det vært der. Opptil flere ganger.

Men med dren gikk det bedre. Helt til de falt ut. Så ble det ny operasjon i desember i 2008. Men kun i det ene øret. Det andre, det høyre, var fint. Men siden den gangen har det vært betennelse på betennelse. Ikke noe særlig da Tord trenger den hørselen han kan for å lære snakkingen skikkelig. Han har et ordforråd som er veldig bra, men uttalen må det jobbes med. Igjen noe som følger med syndromet hans.

Og da er det ikke rart at mamma'en følger med på ørene. Neste kontroll er om 4 måneder - og legen lovte meg at dersom han fikk flere betennelser så blir det dren i det høyre øret også.

Ingen kommentarer: