onsdag 18. februar 2009

18. februar - sangglede


Turi elsker å synge. Og hun har aldeles ikke genet for å bli sjenert foran en forsamling. Med andre ord - det å opptre med sang er noe som hun elsker. Heldigvis er både Siren - som er klasseforstander - og SFO også glade i sang. og jeg har en følelse av at de synger seg gjennom dagene. Og det er ikke helt rett-frem sanger de har, heller. Faktisk så er enkelt av dem såpass kompliserte at jeg hadde nok slitt litt for å delta.

Marita trenger dessverre pause (permanent?) fra kor-dirigeringen. Synd - jeg har skjønt det dithen at ungene bare elsker det hun gjør. Men har fullstendig forståelse for det - det krever arbeid og energi, og hun har nok av gjøremål med sin egen familie. Men Turi ble skuffet da hun hørte dette - hun elsker Marita, og hun elsker altså sang. Så enn så lenge så får hun ta til takke med Siren og SFO. Og de gjør en riktig så bra jobb. Det er pussig med det - mange unger liker tydeligvis å uttrykke seg gjennom sang. Jeg husker jo at sang var populært da jeg var liten også - inntil jeg faktisk skjønta hva det innebar å opptre. Men Turi liker det altså enn så lenge. Og under juleavslutningen hadde hun opptrådd for alle besteforeldrene med solo - 'One little bird is sitting on a tree'. Jo da - engelsk tilogmed. Ordene var ikke helt korrekt uttalt - jeg hadde ikke engang fått med meg at hun drev å øvde til avslutningen... Men alle skjønte hva hun ville formidle. Dessverre var jeg ikke til stede - satt uti havet og savnet vesla mi noe så infernalsk. Men har fått video-opptak. Og Os&Fusa-posten tok bilde. Som kom på baksiden av avisen.

Måtte bare sanggleden bestå!

1 kommentar:

Siw Aina sa...

Så søt hun er der hun står på scenen. Rebecca har også vært glad i å opptre. Tiltider hjemme bare, men sånn stort har det aldri vært noe problem. Nå sist var de med på UKM, skjønner ikkke at de tør. Håper det ordner seg med ny dirigent til snuppa da :)