onsdag 11. november 2009

Støvel-dansen

Denne dagen husker jeg som om det var i går. Nytt kamera. Speilrefleks. O du hendelse! Nå skulle det tas bilde! Og Tord med nye støvler. Noe som var enda større, kanskje. En lat morgen. Fortsatt i pysj. Og han i fullt firsprang ut for å prøve støvlene. Jeg etter - ikke så mye for å hindre han i å stikke av. Han sprang jo ikke så fort. Hadde relativt nettopp begynt å springe. Selv om han var 3 år. Men motivene! Sægge-bleie. Støvler. Brun. Og skitten!


11 kommentarer:

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Herlige bilder!! Finnes det noe herligere enn sæggebleie og støvler?? He,he!

Ha en fin dag! :)

Evami sa...

Herlige bilder:) Gode minner å ta fram dette:) De er så herlige i den alderen,med bleien på 1/2 12 og så stolte av et par støvler:) Varmer morshjertet det:)

Kos deg på jobb:)

ElinSire sa...

Noe så skjønt, da!! Herligste alderen det der. Og skjønner forventningen med nytt kamera -det var stort husker jeg selv også...når man har et hjerte som banker for foto.

Takk for lang mail i dag, har ikke fått lest den ordentlig enda. Skal få satt meg til når mannen har tatt med Tobias på fotballtrening etterpå.

Ha det godt så lenge :)

Hege sa...

Så herlige bilder!!!

Og jeg også husker første dagen min med nytt kamera - tok bilder nonstop! hehe...

Ha en flott onsdagskveld!

Anne sa...

Kjempemorsomt ett collage!!
dette er hverdagsminner en virkelig ønsker å huske i mange mange år, og hva passer vel da bedre ennå sette det hele i system slik som du gjør :-)

Nye støvler og nytt kamera, og for ikke å snakke om støvveldansen, den husker vi jo så godt.
Husker første gang den serien gikk på tv før jul, da var sønnen her i den alderen og du som den durte og gikk på radioen :-) og like velkommen hver gang til han som sto ved bordet her og danset..., tiden farandres du, faderlig fort, og nå er vi snart der igjen, i julekalendertiden???!! Hvor blir den tiden av mon tro???

Klem til deg i kvelden.

Silje sa...

For noen vidunderlige bilder! Så flink du er til å ta vare på minnene. Jeg husker også min første dag med speilrefleksen...en ny verden åpnet seg!

Heidi sa...

Hihi... skjønning! Flotte bilder og en herlig kollasje! Klem fra Heidi

happy in pink sa...

haha...herlige minner!!!

KRISTIN sa...

Heisann! Første gangen jeg er innom her!! Må jo si jeg skjønner du måtte ut med kameraet i denne situasjonen. Unger og nye sko, kanskje spesielt støvler, er noe helt spesielt! De er sååå stolt over dem.
Flotte bilder og flott montasje!!!

Ha en fin kveld!

KRISTIN sa...

Var så rask med å kommentere støvel-dansen din at jeg hadde ikke fått sett mer på bloggen din. Mye fint her. Likte utrolig godt orkide-bildene dine lenger nede og bildet av katten var jo helt nydelig. Masse flotte barnefotos også. Legger deg til på lista mi jeg!!

Kine sa...

Så herlig, jeg elsker sånne levende bilder som sier masse uten ord...