lørdag 21. november 2009

21. november - Fager kveldssol smiler

Like fagert som min lille hulder. En kjedelig lørdag uten noen kompiser eller venninner som er hjemme. Og eneste utflukt er handletur med mamma! Kjedelig! Lurer på hvor hennes handle-gen er? Sannsynligvis har hun arvet farens - både han og Tord er forsvunnet hver gang jeg snakker om b*u*t*i*k*k. Og nå har jammen med frøkna begynt også!

Men livet alene var tydeligvis en verre sjebne en handling i dag, og med viten om at lørdagssnopet skulle handles inn også, ble hun med. Og smilte stort da hun så at mamma'en stakk kameraet i vesken...

Og siden vi kom midt i solnedgangen måtte vi selvsagt ta en bråstopp. Vet ikke helt hvem som var mest fornøyd, jeg...


10 kommentarer:

Anne sa...

Hils å si hun er sør Norges søteste, DET må vel varme et lite jente hjerte :-)

Anne sa...

Det neste, he he..., jo motiverer meg til å ta foto av utrykket... nød lærer naken kvinne og spinne!!! naken i de dype trønderske skoger spinnende på en rokk, he he, men rokken mangler :-(((

Heidi sa...

Åh, så nydelig hun er - og det lyset...*sukk*♥ Må hilse prinsessen tilbake!:) God lørdagsklem!

Evami sa...

Herlig bilde av ei søt jente:) Ble gøy når hu fikk være modell for mamsen,herlig:) Sov godt:) Klem

Turid sa...

Nydelig liten historie og bilde. Det hjelper litt på dette med lørdagsgodt, kjenner til det. Må også si at jeg syns det er flott navn din skjønne datter har ;-). Hyggelig at navnet er blitt litt moderne igjen, uten at det er altfor mange som heter det.

Ønsker deg en super søndag. Tenk på deg selv og slapp litt av mellom alle oppgaver. Det skal jeg i morgen :-)

happy in pink sa...

ja solnedgangslyset er himmelsk...du er heldig som har en så søt og velvillig modell;)antageligvis kikker vel shopping-genet inn etterhvert, tror du ikke;)
nyt resten av helgen sammen...

klem tara

bmfoto sa...

hihi godteri er en sikker vinner- Sindre min vil alltid være med til "gul butikken" = Prix for der finnes det ivertfall godteri. Jenta di er så nydelig og bildet ble kjempe fint. Har du lang vei til butikken du kanksje som rekker å stoppe på vegen?

bmfoto sa...

Og historien under..hmmm ble helt rørt jeg- du skriver veldig bra også:)

Kine sa...

Nydelig bilde av ei utrolig skjønn og sjarmerende jente*smelt*

ElinSire sa...

Åå, dette likte jo jeg, vettu ;) Nydelig gyllent lys, og i tillegg ei utrolig skjønn jente! Hva mer kan en ønske seg? Heldig du som har en velvillig modell.

Klem :)