søndag 1. november 2009

Jeg lover! Aldri mer!

Ørlite bittelite scrapping igjen. Eller - vet ikke helt om det kan kalles scrapping lenger det som jeg gjør. Men er inspirert av blant annet Tanja og Charlotte sine doku-LO'er. Enkle. Greie. Og usannsynlige flotte. Så når jeg nå ikke har tid til å scrappe slik som i gamle dager - da blir det på denne måten. Og akkurat nå så liker jeg det best også... Her fra fotoshooten på fredag.


5 kommentarer:

Heidi sa...

Fantastiske bilder!♥

Dagrun sa...

Å for en kul serie!!! Knalltøft.

ElinSire sa...

Kjempeserie!! Og veldig fin collage, både denne og den under her. Enig med deg, jeg er også veldig fascinert av de som Charlotte og Tanja lager. De er råfine!

Hvordan lager du disse? Jeg driver og skal lage julekort av Tobias og sliter litt med å finne ut av hvordan jeg vil ha det...og hvordan jeg skal gjøre det ikke minst ;)

Anne sa...

Fatter ikke at du/dere får det til jeg da??? hvilket program benytter dere i grunn???

Nei, noen ganger lengter man til mørketiden slik at en har bedre tid til å pusle med slike saker faktisk, huff..., tenk at jeg sa det og mente det... skitt au.

Ser Elin spør om det samme, og da venter jeg også spent på svar...

Fra det ene til det andre du, sitter her og spiser After Eight..., og jeg undrer..., hver tur utenlands å en tenker, kjøpe ja= legge på loftet til jul..., men... klarer man det??? = nei skitt au igjen :-))

Kine sa...

Kjempefin serie bilder, kule, flotte og morsomme:)