lørdag 21. november 2009

20.november - Brødrene Løvehjerte

Da klarte jeg å komme meg avgårde på teater med Turi. Brødrene Løvehjerte. På Den Nasjonale Scene i Bergen.

Jeg vil så veldig gjerne, men slike ting detter stadig bort fra hodet. Teaterstykket har høstet veldig god kritikk, og alle jeg kjenner som har vært der har vært fra seg av beundring. Så jeg ville gå. Men hadde det ikke vært for Anne Mari som skaffet billetter så hadde jeg sannsynligvis bare snakket om det fortsatt...

Uansett - i dag var vi avgårde. Tord fikk ikke være med. Når musene i Askepott skremmer livet av han har han absolutt ingen ting på teaterstykket om Brødrene Løvehjerte å gjøre, iallefall. Han ble sønderknust, og mammaen endte opp med å bestille billetter på Putti Plutti Pot om halvannen uke. For at han skulle få se teater også. Så får vi se om han overlever redselen for julenissen...

Turi trivdes iallefall veldig godt på teater. Og enda mer fordi klassekompisen Tidemann var med. Og Richard fra 1. klasse. Da hadde hun noen allierte. Hun lo og sang, gråt og måtte sitte på fanget. Og levde seg aldeles inn i historien. Selv om vi har både lest boken og sett filmen flere ganger var det ulidelig spennende. Og da stykket var slutt nektet hun å gå. De har jo kommet til Nangilima - vi må jo se hva som skjer der!


5 kommentarer:

Lene sa...

Det kan jeg bare tenke meg var en flott forestilling. Og jeg kjenner meg så igjen i det å prate om alt en skulle vært på. Men nå har vi og skjerpa oss litt, og vært på en fantastisk konsert som ga mersmak :)

Evami sa...

Så flott at ungene får være med på slike opplevelser:) Brødrene Løvehjerte må jeg ut å kjøpre jeg også,for eldstemann er blitt så opptatt av døden,og er så fantastisk en film som forklarer på en utrolig god måte!
Kan tenke meg at frøkna koste seg ja:) Spennede og tilå med å kjenne noen som er med,kan det bli bedre da?
Her skal vi på Gråtass feirer jul imorra og så er det et lokalt stykke som heter Julestemning som er meget populært her i byen den 4 desember(takk gud for besteforledre som er ivrige!)
Koselig å gjøre ting sammen med sine engler,og se den gleden de viser over å få oppleve slike fantastiske opplevelser:)

Ha en strålende lørdag:) Klem Eva

ElinS sa...

Åja, så koselig! Fin bok det der -barndomsminner!

Fint med litt kvalitetstid sammen, da. Skal få tatt en tur på kino en dag med Tobias, han har så lyst å se den der Blåfjell-filmen som har kommet nå...veeeldig populær har jeg sett :)

Ha en god helg, kjære deg!

FlorasFrue sa...

Gjett om jeg kjenner meg igjen! Veldig greit at noen drar meg med innimellom, ja.
Jeg elsker boken og har lest den for guttene.
Kjersti

Anne sa...

En bare trenger slike jenteaftener innimellom. Skape minner for fremtiden på samme tid som en har det morsomt og kjekt også.

....foressten, husker jeg leste den boka til sønnen her før han kunne det selv, liten vettu..., men jeg gråt så i strie strømmer at han ble lei faktisk..., måtte skifte bok etter en ukes tid, for jeg klarte bare ikke holde tårene vekk...