onsdag 4. november 2009

4. november - Skulle ønske

Er det lov å ønske seg noe fremover i tid? Til et tidspunkt da gjenværende dager i livet er færre enn jeg har igjen i dag? Selv om jeg ikke vet hvordan livet er på dette stadiet? Jeg forsøker å leve etter mottoet mitt 'Carpe Diem' hver dag. Men av og til så kjenner jeg at jeg bare må lengte litt. Litt fremover i tid. Sånn som i dag. I dag har jeg virkelig kjent at vinteren er på vei. Det blåser. Kaldt. Og surt. Selv om solen har vært fremme så varmer den ikke. Bladene har stort sett falt av trærne. Jeg skjelver i dunjakken. Har glemt å ta på stilongs. Trodde ikke jeg trengte den enda. Alt er et ork. Hodet verker. Magen er ikke god. Og i morgen reiser jeg på jobb igjen.

Egentlig skulle jeg skrive at jeg lengtet til våren. Men jeg tror egentlig ikke at det er det jeg gjør. Jeg lengter etter å komme hjem igjen. Hjem igjen om 14 dager. Til mine kjære. Sånn har jeg det alltid. Selv om jeg vet at i det jeg går av helikopteret i morgen er alt ok, og det kun er jobb som står i hodet mitt. Jeg kan ikke gjøre så mye fra eller til på snørrete neser, hullete sokker eller sultne mager. Og egentlig har jeg verdens herligste jobb.

Men jeg lengter likevel. Til torsdag om 14 dager. Til våren også. Når blomstene blomstrer og fuglene kvitrer. Og solstrålene igjen varmer.


8 kommentarer:

Evami sa...

God tur på jobb! Og ja det er lov å ønske framover itid,jeg er litt der du er i dag! Vil ha sol,varme og vår/sommer! Men vi må nå bare takle denne vinteren!

SKjønner godt at du lengter 14 dager framover,må være verdens beste følelse å få klemme og kose ungene sine da:)
Nydelige bilder:) Klem Eva

ElinSire sa...

Ååå, så kjenner jeg bare at jeg føler sånn med deg... og gleder meg også til du er hjemme igjen hos dine kjære :) Selv om jeg kanskje kan nyte godt av at du har noen "frikvelder" fremover ;D

Så nyydelig du skriver. Føler det akkurat sånn selv mange ganger -særlig akkurat nå -for verken jeg eller kroppen min er særlig glad i vinteren og den kalde tiden vi går i møte... :(

Også så skjønne bilder! Det er sommerfølelsen sin, det! Nydelige makroer (og nå må du ikke tro at jeg ønsker meg den linsa noe mindre -hehe :))

Ha en god kveld, kjære deg!

Silje sa...

Vakkert skrevet. Håper de neste to ukene går kjempefort!! Vakre bilder også!

Charlotte - FO² sa...

Åja, ukene går alt for fort. Her er det jeg som er gressenka da. Men alikevel kjenner jeg igjen det du sier. Mannen sier akkurat det samme.
14.dager går kjempe fort.

Veldig vakre bilder du har lagt ut :)

Du får ha en fin periode på jobb. God tur.

klem

ElinSire sa...

Og jeg er såå klar for å lære! ;) Gleder meg!

Og tusen takk for nydelig kommentar, du er bare skjønn vettu ;)

Kine sa...

Jeg gleder meg til vinteren er over og sola begynner å varme igjen, løvet spretter og blomstene spirer, det er en herlig tid det!

Håper du får en fin tid på jobben og at tiden går passe fort, sikkert godt med litt 'fri' hjemmefra også.. Forandringer fryder..

Gud for noen nydelige bilder du har tatt, blomster og dråper er så nydelig sammen..

Heidi M sa...

Ååå, nå fikk jeg frysninger her! :)

Du har en veldig god penn, arya, og beskriver ting på en veldig fin måte! Du skulle prøvd deg som forfatter/dikter!! :) Det er jeg sikker på du hadde gjort bra!!

Håper dagene i nordsjøen går fort, og at du snart er hjemme igjen! :)

Flotte bilder som alltid!!

Siw Aina sa...

Du får ha god tur ut Arya. Det er lov til å lengte, både etter sine kjære og etter varmere vær.
Og de bildene dine skriker jo sommer da :))