tirsdag 17. november 2009

Julesnop

Nå nærmer det seg hjemreise!! Har fullstendig abstinens da jeg ikke har fått tatt bilder på snart 14 dager. Neste gang jeg skal ut tar jeg med kameraet! ...men da er det jul også, så begrunnelsen er vel god nok...?

I mangel av nye bilder jobber jeg videre med 2007. Det er ikke så altfor mange igjen, så jeg ser lys i tunnellen. 2008 derimot! Men, livet er langt og masse, masse timer er til rådighet fremover. Tror jeg...

Her er fra en tidlig morgen i desember 2007 - ungene hadde nettopp åpnet julekalenderen. Om jeg hadde snop i kalenderen kun på lørdagene? Gjett to ganger! Det er ikke noe rart at ungene er glad i meg :-)


7 kommentarer:

happy in pink sa...

herlig...lager du fotobøker? jeg prøver, men blir liksom aldri ferdig;) tenker du lengter fælt etter disse to skjønningene!!!

ha en flott dag der ute;)
klem tara

KRISTIN sa...

Så søte! Du lager flotte digitale "scrappesider". Heter det det? Hvilket program bruker du?
Syns litt synd i deg som skal feire julen til havs (på båt eller platform )leste jeg det et steds tro?!?!) ?), men om du ikke er blitt vant til det - så har du vel kanskje vært borte fra familien en jul før, slik at du vet hva du har i vente? Flott at du snart skal hjem i allefall.
Ha en fin dag!

HeidiM sa...

Herlig LO! Kan tenke meg det skal bli godt å komme hjem! :)

Blir du ikke sjøsyk?????

Ja, ta med kamera, hadde vært kjekt med bilder fra julefeeiring på plattform!

Kos deg hjemme med dine!

Silje sa...

Nå kan jeg tenke meg at du lengter hjem til familien din nå! Herlig side til albumet ditt. De er skjønne disse barna dine!

Evami sa...

SÅ utrolig herlige:) Og snart er det advendt igjen:) Og vi kan nyte synet av glade unger hver dag:) BLir ikke mye godteri i kalendern´e våre.For eldstemann liker det ikke,og da drypper det heller ikke mye på minsten!

SÅ godt å skal hjem om få dager:) Blir bra godt å klemme ungene sine:) Jobber du hele jula?

Klem Eva

ElinSire sa...

Hehe :) Herlig! Skjønner det der med delinga, ja, er ikke særlig glad i å dele sjokoladen min jeg heller ;)

Har kjøpt Legokalender til Tobias, som jeg også gjorde i fjor. Blir en liten sjokoladekalender ved siden av -da er han så fornøyd at!

Spør som Tara her, jeg; lager du fotobok av collagene dine? Det er jeg såå utrolig dårlig på. Har faktisk nesten ikke fremkalt ett eneste bilde, kun en serie med litt nostalgiske bilder i bruntoner som jeg har i stua.

Så godt at du snart er hjemme igjen. Tiden flyr, vet du! Skjønner godt at du har abstinenser etter kameraet ;)

Klem til deg kjære venn :)

Anne sa...

Kreative, kreative :-) og snart er vi der igjen. I adventstiden, godt du får den hjemme kjære venn.

God tur, varm klem til deg.