søndag 1. november 2009

31. oktober - Rosene er ... rosa

og er helt nydelige! Jeg har fått så mye blomster den siste uken - har jo også vært mega-sosial. I går var det middag for to par vi kjenner via jobben. Jeg liker egentlig ikke å lage mat. Det er iallefall det jeg innbilder meg. Men når det kommer til stykket - og jeg setter i gang - så stortrives jeg. Det ble selvfølgelig vårruller (!), sushi, marinerte scampi og et eller annet asiatisk nøtteblanding - som forøvrig var en mega-suksess. Egentlig skulle jeg vært skjeløyd med svart glinsende langt hår, født midt oppi chili, hvitløk og ingefærrot. Da hadde jeg nok blitt kokk.

Uansett - en enorm blomsterbukett med disse nydelige rosene er mer enn nok belønning for å arrangere middagsselskap for meg. Og når gjestene ikke går før etter klokken har passert tre så hadde de det vel koselig, de også, antar jeg?


3 kommentarer:

ElinSire sa...

Gode venner på besøk ut i de sene natterstimer -så koselig :) Nydelige roser fikk du også! Og vakkert bilde du har tatt av dem :)

Fortsatt god søndagskveld til deg min venn :)

Kine sa...

Så nydelige roser, de er så flotte med det grønne nederst...

Ha en finfin kveld:)

Charlotte - FO² sa...

Veldig koselig med middagsgjester og hyggelig selskap. Hørtes ut som en skikkelig god middag også. Og utrolig nydelige roser du har fått. Lekkert bilde :)