mandag 30. november 2009

27. november - på tur med 10 barn - og en baby

Og babyen var det minste problemet, bare så det er sagt! Klassetur med 2/3 av 2. klassen til Turi. Heldige vi som har Anne Mari og Tidemann. For de har hytte. Og husrom. Og masser av energi! Og det å invitere hele 2. klassen med på tur var overhodet ikke noe problem. Riktignok er de ikke så mange - og riktignok begynner vi å bli godt kjent. Men likevel!

Så vi pakket sammen. Lagde handleliste. Fordelte på biler. Og dro avgårde. 4 timer i bil. 5 voksne damer (eller jenter som vi vil bli kalt), 10 2. klassinger og 1 baby. Ida måtte selvfølgelig bli med. Og var som sagt det minste av omtrent ingen problem. Hun sover. Spiser. Smiler. Og sutrer. Men bare når bleien er full av bæsj. Snakket jeg for en stund siden om hormoner? Som danser i kroppen?


4 kommentarer:

Anne sa...

God morgen god morgen og hælle dussan for en søtnos!!! eggstokkene vibrerer jo litt her også når man ser slike bilder, en bare må nok inrømme det ja gitt :-)
Men får vel bare smøre seg litt med tålmodighet til en blir bestemor nå sikkert, og en håper jo det blir en stund til også.

Kjekt da at hytteturen ble vellykket og at alle semmen koste deg, en får en hærlig felleskaapsfølelse sjø av slike turer, både voksne og barn det i grunn. Virkelig arti å være en del av det i alle fall.

Nattens første snøfall kom her i natt, 1 cm..., men frykter det blir regn ja, for 3 + grader faktisk.

Og ja, fredraget gikk jo greit det da, så du må bare senke skuldrene, denne mailen kommer ikke ovenfra he he
Folka lo når de skulle og gråt når de skulle, bare en får starte vet du, går det som regel mye bedre enn en tror.

Nå jobb for min del, tok morgenkaffen min sammen med deg i dag jeg vettu.

Ha en kjekk tirsdag da min venn.

Dagrun sa...

Å så nydelig!!
Det var turen sin ja. Tur med baby kan alltid være en utfordring... føles uendelig lenge siden (men det er egentlig bare 4 år...).

Silje sa...

Ja, du nevner stadig disse hormonene...hmm. Nydelig baby! og barskt gjort å dra på tur med så mange barn:-S

Evami sa...

Hælledussan så søt da:) hun sjermerte vel alle jentene og ungene vil jeg tro!
Mine hormoner danser ikke når jeg ser babyer,men det kan ha noe med at minstemann på 2 enda ikke sover om natta! Men sjarmert åh ja!

SÅ koselig å dra på tur med klassen,kan tenke meg at det var stor stas å få være sammen:) Mye arbeid og helt sikkert masse kos:) Godt og samtidig arbeidsomt:)
Ha en strålende 1 desember:) Klem Eva