onsdag 25. november 2009

25. november - pingvin-klubben

Sånn ser man ut etter at man har bestått svømmme-opplæringen og blitt utnevnt til Pingvin. Lykkelig. Våt. Og litt lei fordi det kom mye vann inn i nesa da snuing fra rygg til mage tilbake til rygg skulle gjennomføres. Svømmetrening er forresten å overdrive. Så langt - etter 3 kurs - svømmer de ikke, men de er blitt godt tilvent vann. Veldig godt tilvent vann. Faktisk så godt at ungene svømmer under vann langt bedre enn de gjør på overflaten. Men det er intensjonen. Sier de som har greie på svømme-opplæring. Selve svømmingen er bare et ledd i en lang rekke med saker som må på plass for å bli sikker i vannet. Og det er skikkelig gøy å se at det stemmer. Turi var noe vannredd da hun startet halvannet år siden. Det er hun ikke i dag. Ikke i nærheten engang. Selv om hun ikke kan svømme enda. Iallefall ikke slik jeg definerer svømming.

Og by the way, bildet er tatt med mitt nye objektiv; Canon EF 50 mm 1,4 USM. Om jeg liker den? Gjett en gang...


9 kommentarer:

Evami sa...

Nydelig bilde:) Portrett linse det?
Sånt svømmekurs skulle jeg gått på jeg også,for jeg er også vannredd,så til de grader at jeg svømmer med caps og solbriller og holder meg til steder hvor jeg kan ha føttene i bunnen!

Heidi sa...

Så gøy da! Høres kjekt ut fordi om hun ikke svømmer helt ennå ,det viktigste er å være trygg og klare seg i vannet! Nyyydelig bilde! Det objektivet er mitt beste kjøp, jeg elsker det!!!
Og du? Apropos det å ta bilder i tide og utide, guilty her også ja:) Men jeg passer meg så de ikke blir veldig lei, hårfin balanse det der:) Klem H

brumm sa...

Grattis med nytt objektiv da vennen!
Bildet var veldig flott.
Veldig søt pingvin du har altså. Kan skjønne hun er stolt over å ha blitt en pingvin, de er jo sååå skjønne!

Klem

RuneE sa...

jeg kan godt forstå at du liker objektivet - det hadde jeg også. Jeg går ut fra at du har et brikke av full størrelse slik at du virkelig har et normalobjektiv du kan slå i bordet med. Jeg må satse på et 35mm med god lysstyrke for å få til det.

Anne sa...

Ååå for det første bare må jeg si gratulerer med ny linse!!! men på samme tid må jeg nok innrømme at jeg går helt i surr når det gjelder disse betegnelsene, tallene sier meg fint lite (ikke blond, bare dum :-(

Men portrett linse ja..., hva er nå fordelen med det da tenker jeg??? helt grønn..., ja, ikke bokstavelig det heller, he he snarere litt blek i fargen du...

Jo, mannfolka her, og sønnen i sær får `helt neller` han om han får linsa opp i ansiktet, stønner og så irritert!! 16 vettu, og det å bli tatt bilde av er nok ikke det morsomste nei, kamera er et utyske ifølge den unge mannen. Og er vi på tur gremmes han jo av sin mor som drasser rundt og tar bilder i enhver situasjon og av hver eneste ting, later mer som om han aldri aldri!!! har sett dette mennesket før, for du.... æ skjæmmes mamma!!!! skjærp dæ da!!!! sjer du itj at folk glane??? jo.., i de baner der desverre, så nyt dine `foto objekter`mens de ennå er velvillige, for det snudde her i 12-13 års alderen, før??? jo da du var det bare STOR stas.

Hyttetur, ååååå jeg vil være med, slikt liker jeg faktisk, og er og har alltid vært den første til å melde meg når det har vært tilstelninger på skolen, etc ( også!!! til sønnens store fortvilelse så klart, he he)
Kanskje du, kan jeg komme til å komme over en myr også :-)

Bassengtrening er viktig, og flinke og uredd vannet blir dem.
Send oppmuntrende ord til jenta fra trøndelagen, si vi gleder oss med henne, og ser frem til den dagen vi ser henne på et lite stupebrett.

Ha en superkjekk dag min venn.

Anne sa...

He he, hadde trengt deg jeg også!!

Sitter her å sliter med en PowerPoint, skal ha undevisning til dalførets Legekontor i morgen :-( på kvelden, før deres julebord???? som vorspiel??? Nesten så man ikke trodde det når man ble spurt, så må vel finne på noe sprell så de ikke sovner.
Men kan vel neppe flette inn så mye galskap at min primærlege blir sittende resten av kvelden å fylle ut henvisninger til psyiatrien heller...
Men kjenner på at prestasjonsangsgten er større når man kjenner folk sånn helveis faktisk, vært mye enklere hadde det bare vært ukjente, da hadde en gitt mer f...

Skitt au, får ta en runde ut jeg også i løpet av kvelden, si `Ha det` til resten av familien i tilfelle en ike overlever...

Men sunget på kjøpesenter???? DER måtte jeg lagt inn årene JA...

Hans HB sa...

Stilig bilde som passer utmerket i B/W!

Hans HB sa...

Linsa di er helt flott den. Min tilsvarende i Nikon er et lykketreff, så jeg forstår din glede...
Regner med at du har fullformatkamera?
Hvis ikke vil du måtte gange 50mm med 1.6(canon) for å få den reelle linsestr. (Da vil du ha en 80mm)Utmerket portrettstr det og!!

KRISTIN sa...

Grattis med nytt objektiv!! Har slikt vi også! Helt supert. Vi går på babysvømming med gutten vår, og så langt er det veldig moro - han spruter og spreller mer og mer for hver gang. Håper vi kan fortsette til han er et par år, slik at han er godt vant med vann og hvem vet - kanskje lærer han å svømme også?

Ha en fin kveld!!