søndag 22. november 2009

22. november - den første håndball-cup

Å, hvor spennende de siste ukene har vært. Deltagelse i den aller, aller første håndball-cup'en. Sammen med hele laget. 9 jenter som startet håndballtrening i høst. Og har lært sentrale begreper som samarbeid og sentre. Knall-skudd og forsvar. Bare moro. Ingen grining. Noe det alltid blir. Og min lille stjerne er blant dem som bidrar mye til dét. Men hun vil så gjerne. Og skjønner ikke at man faktisk må lære seg å krabbe før man kan springe. Tårene kommer når ikke ballen går dit den var tenkt. Eller at andre stopper den. Eller at noen slo borti foten. Eller tenkte på å komme borti armen. Så vi har måttet inngå avtale om at nå er faktisk Anita sjef på laget, og ingen klaging til mamma eller pappa er lov. Og for å kunne ha et lag så er man avhengig av at alle er tilstede. Og ikke løper bort i en krok når ting ikke går som forventet.

Men i dag gikk det som forventet. Eller egentlig langt over forventet. For det ble ikke grining en eneste gang på min lille prinsesse. Dessverre fikk hun ikke tatt noen av 'knall-skuddene' sine, men gjorde en hederlig innsats spesielt i fotballmålet. For ja, de måtte spille fotball også. Og selv om Turi iallefall ikke skulle spille fotball endte hun opp med deltagelse her også. Og jammen var det artig.

Men den som hadde det mest artig var sannsynligvis mammaene som satt på tribunen og heiet. Så masse at dommeren tilslutt begynte å kikke oppover mot oss. Det var da jeg dukket bak kameraet. Igjen. Og igjen.

5 kommentarer:

ElinSire sa...

Ja, det der er stas! Tobias har spilt fotball siden han var 5 1/2, og det er helt utrolig hvor stor progresjon det er de første årene.

Det viktigste er uansett at de koser seg og at de føler at de mestrer noe. Og ikke minst at de holder seg i aktivitet, det blir mange nok stillesittende timer likevel.

Håper helgen din har vært god, jeg har kost meg, det har vært en innholdsrik helg...men uten noe særlig foto.
Ønsker deg en fin uke!

Klem igjen ;)

Cino sa...

Hehe, skjønner at du ble revet med ja! Og Turi ser jo nydelig ut i treningsklærne også. Hun er jo så skjønn den jenta, at hun kler jo alt!

Kine sa...

Her har det også vært håndballcup i helgen, Anders den ene håpefulle har spilt i regi av allidretten. Han spiller fotball til vanlig så det å ta ballen med hendene var ikke alltid like greit,, hehe:) Så moro å være med på sånne ting synes jeg, aktiv håndballspiller som jeg var i mine glansdager:) Håper minstemann velger håndball framfor fotball..

Veldig fint bilde av prinsessa nok en gang:)

Anne sa...

ÅÅ en tid en husker med stor glede!!! helt til..., alvoret kom!! og både foreldre og barn ble ille til mote. For du vet, når en har en fotball trener som tror han trener Chelsea..., da blir det ikke så morsomt til slutt...

Regn, tåke og trist vær i trøndelag. En tenner lys og pleier sin forkjølelse innendørs.

Ha det superkjekt i deg min venn

Evami sa...

Kjenner igjen den følelsen der,forventninger og skuffelse. Men akk så gøy da! Kjekt å inngå avtaler sånn at de lærer! Godt å ha ivrige mødre på tribunen,det hjelper på det ! Håndball er gøy:) ha en fin dag:) klem