lørdag 27. juni 2009

26. juni - Jentetur på byen

Jeg har to veldig gode venninner fra lang tid tilbake. Iallefall relativt lang tid. Vi møttes på Njord-prosjektet. Tre jenter blant MANGE mannfolk. Og vi fant tonen. Selv om vi i utgangspunktet var relativ forskjellige. Vi har holdt sammen. Vært på jenteturer til London. På hytteturer der vi har hatt med symaskiner. Utallige vinkvelder. Og vi har masse å prate om.

Etterhvert så har livene våre blitt mer travle. Etter at mannfolk kom inn og forstyrret planene våre. Og spesielt etter at ungene våre kom. Nå er det ikke så mye tid til å treffes lenger. Og iallefall ikke når alle ungene er under 7 år. Men vi forsøker innimellom likevel. Har planer om å ta en utenlandstur igjen. Som i gamle dager. Hvor mange ganger var vi egentlig i London? Helt til vi måtte prioritere litt. Men vi vet at tiden kommer igjen. Tiden for oss selv. Da vi kan gjøre det vi har lyst til uten å føle at det går på bekostning av familien. Av ungene.

I dag klarte vi å treffes. Halv-aften på byen. God mat. Masse vin. Utevin. For det var knallvær. Og 'halve' Bergen var ute for å feire helgen. Og solen. Vi tuslet oss avgårde til Verftet. Og nøt livet sammen med masse folk helt forskjellige fra oss. Vi er litt for streite, tror jeg. Og begynner å bli litt for gamle. Forresten, det var vi skjønt enige om at vi ikke var. Iallefall ikke inni hodene våre.

Og det skal ikke gå så lenge til neste gang vi treffes. For dette trenger vi!

1 kommentar:

Anne sa...

Hærlig. Slikt trenger vi alle sammen!

Girl Power :-)