søndag 14. juni 2009

13. juni - Uten gravemaskin

hadde vi overhode ikke klart oss! Vi har en 7,5 tonner stående i garasjen, og naboen har en 2,5 tonner. Og nei - vi bor ikke på landet. Vel, vi bor på landet, men vi har ikke gård. Eller driver med skogsdrift sånn på si. Vi bor faktisk i et byggefelt. Et nytt byggefelt. Der det tydeligvis er 'in' å gjøre ting sjæl. For eksempel å grave. Eller planere. Eller lage tørrmurer. Og da trenger man selvfølgelig egen gravemaskin.

For øyeblikket står vår nokså fredelig i garasjen. Sprokketen (?) er sprukket, og hydraulikkoljen renner lovlig fort ut. Ja, vår oransje sak er gammel, men like fullt oppegående og ivrig i tjenesten. Nå må den imidlerid en tur til overhaleren, men det er visst vanskelig å skaffe time. Så i mellomtiden går overhaleren til naboen for å låne hans maskin når vi trenger litt mer enn vanlig menneskekraft.

Så i dag ble baksiden (eller er det fremsiden?) av huset nesten ferdigstilt. Det vil si, ferdigstilt i den forstand at vi snart kan bruke innkjørselen. Men på langt nær ferdig - det er fortsatt mange år igjen til pensjonist-tilværelsen...

Ingen kommentarer: