torsdag 29. oktober 2009

29. oktober - Spiderman og hans mørke venn

Det er ikke bare Turi som har forandret stil de siste månedene. Tord sine Ole Brumm-klisteremerker har måttet vike plassen for Spiderman. Jeg var noe skeptisk på at guttungen ville synes dette var topp også etter at det var blitt mørkt - selv synes jeg at den svarte utgaven av Spiderman (eller han som er Spiderman's uvenn, er det ikke så?) ikke er særlig beroligende. Tord sover heller ikke inne hos seg selv i natt - men om det er de nye klistremerkene eller influensaen vites ikke...

Anyway, jeg har, i tillegg til å bytte ut klistremerkene, byttet ut bildene som han har hatt hengende oppe på rommet. Det var noen gamle LO jeg laget helt helt i starten av min scrappe-karriere. Og jeg synes vel nå at de er altfor fargerike, altfor overstæsjet. Og han er altfor liten på bildene. Så derfor printet jeg ut noen av de siste 'grafiske' LO'ene som jeg laget - og hang disse opp. Kanskje som en avveiing til Spiderman og hans mørke venner??


4 kommentarer:

Anne sa...

Lekkert Gry!! og opphenget var jo bare genialt, for huller i veggen, det liker vi ikke her heller, nok at husfrua er ltt `høl i haue` he he

ElinSire sa...

Kjempefint! Liker de collagene der, har sett dem her på bloggen :) Hva vi ikke får med oss her i bloggverdenen -hehe :)

Tanja sa...

Takk for at du delte dette bilde, super inspirasjon til måter å henge opp bilder på.. en sånn snor vil jeg ha på rommet til jentene!

Silje sa...

Oi, skal si han er tøff hvis han tør å sove sammen med det klistremerket der. Mille hadde snudd i døra tror jeg! Flott idé med LO`ene. Du er flink!