tirsdag 20. oktober 2009

19. oktober - Fotoshoot med mamma

Man skal tidlig krøkes, sier jeg, og drar Turi med som modell ned til Moldegårds-fjæra. Her har jeg fullstendig forelsket meg i den gamle traktoren som står der. Den svære rota som skulle vært ved for lenge siden. Fjæresteinene som er sleipe og glatte når tidevannet har avdekket dem. Tang. Tare. Og vakker natur. Med en vakker modell. Som er blitt lovet litt penger for oppdraget!

14 kommentarer:

Tanja sa...

Mange flotte bilder av vakker jente, og det pleier å hjelpe med litt bestikkelser ;)

Evami sa...

For ei nydelig datter du har,og så flotte bildene av henne ble:) hadde gutta mine sett den traktoren der hadde de blitt helt frelst:) Gråtass er en favoritt hos oss:)

Silje sa...

Utrolig nydelig jente, Gry! Og selvfølgelig fantastiske bilder!! Hvor har du kjøpt de skoene hennes? De var skikkelig kule!

Petunia sa...

Oj, så fine bilder og en skikkelig flott modell! heldig du som får lov til å ta bilder av ungene. Her bare skjuler de ansiktet sitt elle snur seg bort!

Sort fungerer veldig bra som bakgrunn på bilder. Jeg hadde det selv før på fotobloggen min. (Den la jeg ned for jeg følte de var nok med en blogg).
Kanskje jeg skal gå for sort???

ElinSire sa...

SÅÅ utrolig nydelige bilder! Liker stilen din! Og skjønn var hun også, jenta di :)

Jeg må jo også takke for veldig koselig kommentar hos meg :) Det er ikke så lett å komme med tips da jeg jobber mye med bildene mine for å få det resultatet jeg vil ha. Veldig hyggelig at noen syns det ble bra når jeg legger ned en god del jobb i bildene mine.

Tusen takk :)

PS! Bruker du forresten PS?

ElinSire sa...

Hei igjen til deg også :) Ja, det var nemlig det jeg tenkte jeg skulle si at hvis du brukte PS, så kunne du laste ned actions. Jeg har brukt action på disse bildene, men det er som du sier at det blir veldig forskjellig fra bilde til bilde, og jeg redigerer alltid både curves, levels og saturation i tillegg til å bruke actions eller filter. Jeg legger deg forresten til i blogglista mi :) Vil gjerne følge deg :)

Randi's Tanker sa...

Takk for besøk! Måtte selvfølgelig på gjenvisitt og ble gledelig overrasket allerede ved første post. Nydelige bilder av ei nydelig jente. Stjerne til stolt fotografmor!

Elin sa...

Wow..disse var jo bare super fine!! Så søt jente!

Heidi sa...

For noen fantastiske bilder! Nydelig motiv også;)
Takk for fine ord hos meg, supert at ne tips (i hvert fall det om png) også kan hjelpe så dyktige folk som deg! Ha en flott uke! Heidi

webruci sa...

First i want to tank you for your visit and comment. your blog is beautiful. You have great talent to shot facec, andthis is not easy!
The face or hand, can tell as an whole story. your landscapes it's amazing too, I love Nature.
I'll be back too:-)

Ha en fin, solrik uke
Robert.

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Flotte bilder! Herlig jente!
Utrolig hva som kan kjøpes for penger nå til dags! :)
Jeg har ikke måttet gjøre det - ennå.... :)

Anne sa...

Kjempebilder :-) og det med betaling vetnå en mor alt om, har bestukket den sønnen her jeg også :-) og den fristelsen står de ikke for vet du.

Men de hvite fine støvlettene i fjæra der da mor???

Si til Turi at det var ver det, vi liker henne og synes hun er så vakker må du si.

Turid sa...

Herlige bilder og jente du har, og så flott for henne å ha disse senere i livet. Muligens jeg skal prøve dette med penger til min sønn på 8 år og få han til å stille opp som modell for meg. Har til nå ikke forsøkt å ta "bevisste" bilder av familie eller andre, hos meg er det mest naturbilder. Kos deg masse.

Anonym sa...

Hallaisen ;O)
Fant bloggen din jeg!!! Nå har jeg virkelig koset meg her inne. Utrolig masse flotte bilder da, og så er de jo så fantastisk fint bearbeidet....ble igrunnen litt misunnelig og tror jeg må ta meg ett skippertak i bildesamlingen min. Artige historier også!!! Enig med deg angående containeren, det gjorde susen og når vi har fått helgen overstått tror jeg at jeg skal ut å leite etter containere jeg også ;O) Gleder meg til i morgen og krysser alle løse deler for at ALLE ungene er friske ;O) Klemmer herfra :O)