tirsdag 13. oktober 2009

10. oktober - Utdrikkingslag

Jeg har ikke vært på så mange utdrikkingslag - av en eller annen årsak så får jeg ikke disse med meg. Og selv om jeg har vært forlover for en håndfull venninner, så er det ingen av disse som i det hele tatt ville hørt snakk om utdrikkingslag. Og siden jeg er en lydhør - og litt lat! - venninne, så gjør jeg selvfølgelig som de vil. Bortsett fra at vi alltid har tatt en god middag sammen...

Uansett. Nå i helgen var jeg i utdrikkingslag. Til to jenter som hadde allerede giftet seg. Så altså - et utdrikkingslag der de allerede var gift. Og der begge to var på det samme utdrikkingslaget! Dobbelt moro, med andre ord. Og det ble fart i laget. Selv om vi begynner å nærme oss faretruende middelalderen, iallefall 1/3 av selskapet. Men da Tiriltoppen Barnehage sin turbuss kom og hentet oss var scenen satt. Halvspiste kakemenn og seter fylt med sand gjorde at alle oss 20 jentene følte oss veldig hjemme. Og etter diverse shot, øksekastingskonkurranser og sol hele dagen var vi skjønt enige om at dette hadde vært en akkurat passe sprek feiring. Uten at noen hadde fått for mye innabords, og uten av de gifte var flyktet inn i drømmeland.

Photobucket

1 kommentar:

Charlotte - FO² sa...

Så moro med litt fart innimellom. Uansett og det er før eller etter at de er gift, er det alltid moro med en unskylding for å være sammen med venner å ha det gøy! Hørtes jo ut som at dette ble en knallbra aften!

Ha en fin dag.

PS. tusen takk for utrolig hyggelig hilsen hos meg :)