lørdag 24. oktober 2009

23. oktober - Halloween-party!

Egentlig har jeg ikke noe til overs for Halloween. En amerikansk tradisjon som handelsstanden har innført til Norge. Ikke noe som har tradisjoner tilbake i tid for oss, whatsoever!

Men ungene elsker den. Og jeg må innse at Halloween har kommet for å bli. Bare vi klarer å holde 'trick or treat'-uhyret på et noen lunde akseptabelt nivå så kan det hende at det også kan bli en fin tradisjon.

Turi var bedt i bursdagsselskap i dag. Tidemann ble 7 år for over en måned siden, og siden mamma Anne Mari elsker teater har jeg en følelse av at hun utsatte feiringen til sin sønn såpass lenge at et Halloween-party faktisk var mulig (jeg vet ikke - men ut i fra kostymet hennes og gleden over ungenes engasjement tror jeg faktisk at hun egentlig skulle ønske at alle 3 ungene var født i siste halvdel av oktober :-).

Turi trådte opp som 'edderkopp-jenten' - svarte negler var ok, men den svarte lebestiften som jeg hadde kjøpt var IKKE akseptabel.Her er forresten et storyboard av de andre bildene fra fotoshooten før selskapet:


5 kommentarer:

bmfoto sa...

Så kult- enig med deg, Halloween tull hihi, Ser for meg at jeg lager gresskar i år ja.Så det er vel kommet for å bli ja. Veldig fin LO også.

ElinSire sa...

Jeg er faktisk ganske enig med deg, ungene syns det er veldig stas, men jeg er ikke helt for å gå på dørene til andre og tigge godteri -som de for øvrig får mer enn nok av ellers.

Men Tobias (gutten min) er bedt på Halloweenparty for 3. året på rad, og han syns det er veldig gøy!
Så da får vi vel bare bære over med det -hehe ;)

Ellers tenkte jeg å si at jeg har prøvd å forklare litt angående bildene mine. Hvis du går inn på kommentarfeltet hos Lene på SkyWathc innlegget hennes, så finner du det jeg har skrevet til henne.

Ha en fin lørdagskveld :)

Heidi sa...

Så kul hun var - og så flotte bilder! Jeg er også enig ang. Halloween. Gøy å kle seg ut, men det å gå på dørene er ikke fullt så sartig. Det holder med nyttårsbukkene synes jeg:) Ha en flott helg! Heidi

ElinSire sa...

Var akkurat på vei inn til deg igjen ;) Tusen takk for kommentar, er ikke så vant med portretter, men gøy å prøve seg litt på det også :) Håper moren blir fornøyd. Jeg er nok litt redd for å ikke levere hva de forventer... Derfor er jeg ikke spesielt glad i fotooppdrag.
Må også si takk for kommentar på bildet til høstkonkurransen. Du tar jo utrolig masse flotte bilder selv! Jeg er hvert fall stor fan :) Så vet du det ;)

Jaja... Tenkte bare jeg skulle si at jeg har lagt igjen en kommentar til hos Lene -hvis du er interessert i å lese. Ikke så mye info der, men ville hvert fall si fra :)

Ønsker deg en god dag, er så glad jeg har blitt "kjent" med deg her inne. Bloggen din gir meg så mye :)

Evami sa...

KJempestilig var hun:) Kan tenke megat de hadde det gøy! Og jeg er en av dem som storkoser meg med HAlloween,ikke at vi kler oss ut,men synes det er gøy å lage lykter og stæsje opp litt:) Så med en liten en som har bursdag på fredag så blir det nok noen halloween bursdager i årene framover:)