torsdag 15. oktober 2009

14. oktober - Mennesker i fokus - STOR
Kunne ikke dy meg for å ta med dette bildet av Turi fra i går - tann nr. 5 er løs. Og du og du hvor vondt det kan være! Tårene triller når skiven tygges skjevt i forhold til den løse tannen. Og det hjelper ikke at jeg sier dette bare var steget nærmere noen flere penger fra tannfeen. Og det hjelper iallefall ikke å antyde at tannfelling er et ledd i å bli stor. Tårene triller like fullt - og hjertet til mammaen vet liksom ikke om det skal ha medynk fordi jenta tross alt er liten fortsatt, eller om dette bare blir en ny historie som vi kan le av om noen år...


10 kommentarer:

Tanja sa...

Stakkar da.. kan tenke meg at det er vondt ja når maten treffer feil.

Evami sa...

Ikke enkelt å bli stor-jente nei! Stakkars lille-store jenta som har vondt i tanna si.Blir sikkert fornøyd når den er ute og pengene ligger i glasset:)

Anne sa...

:-) tenk for en mor!!!! ta bilde når du skulle ha trøstet :-)

Nei da, bare vet jenta fikk omsorg også. Husker faktisk følelsen av løse tenner du, vi rikket og rikket, og om ikke lenge er vi kanskje der igjen du, huff og huff...

Tips henne om at hun skal legge tanna i en konvolutt når den har kommet ut. DA sjø... legger tannfeen igjen papirpenger :-)))) Sønnen her gjorde det en sen sen kveld du for mange år siden. Hvor ble det av det vannglasset tenkte jeg???? smarting du, gjorde etbytte han, mens mor så på tv... Gikk på limpinnen jeg, for syntes ideen var så god.

Klem fra Anne kjærringa.

Anne sa...

Å ja, glemte jo å si at det var fra kjøkkenet mitt ja, det bilde :-) glad i både stein og rust jeg vettu.

Charlotte - FO² sa...

Uff da.. stakar. Men fy søren så flott bilde. Godt dokumentert :) hehe

Dagrun sa...

Å så nydelig hun er. Og løs tann... jeg husker selv at jeg hadde en tann så var så løs at den kunne snus baklengs i munnen min, og likevel turte jeg ikke at noen skulle trekke den. Jeg synes det var sååå ekkelt og vondt og alt som var. Så jeg forsøker å sympatisere med mine to tannfellende barn, selv om det kan være småkomisk til tider helt klart.

RuneE sa...

Der man må kunne kalle er forbigående problem, men ille nok mens det står på. En måte til å få lurt den litt fortere ut - spising av harde grønnsaker og frukter som epler og gulrøtter. Og selvfølgeloig "ruggging" av selve tannen.

ninabakke sa...

Så flott bilde! :)
Ikke bare, bare å være stor jente!

Takker for at du deltar

Mvh Nina

Helge sa...

Ja sier som Anne her..hvor er mor med trøsten da..he he
Ekte motiv og fint bilde..

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Huff, det kan gjøre skikkelig vondt!!
Men for ei flott jente, nydelige brune øyne! :)