mandag 26. oktober 2009

25. oktober - Hello Kitty

Ut med Disney-prinsessene og inn med Hello Kitty! Jeg hadde (syntes jeg selv, iallefall) en knall-god idé den gangen vi skulle lage til barnerommene. Jeg har jo selv erfart - og sett hos venninner - at smaken forandrer seg rimelig raskt hos unger. Spesielt hos unge frøkner. Så selv om Turis aller høyeste ønske var å få male rommet sitt rosa, helst med prinsesser på hvite hester som motiv, klarte jeg å overtale henne til å gå for 'Giant Stickers' i stedet. En helt fenomenal oppfinnelse! Klistremerker - alle motiver som ungene - og voksne - kan komme på! Klistre opp! Når man er lei; riv ned! Uten å ha behov for å male veggene i etterkant. Har interessen forandret seg - nye klistremerker henges opp, og alle er fornøyde. Mor aller mest som har slippet unna malingen!

Nå har prinsessene dekorert veggen i 2 år, og Turi følte hun var blitt for gammel for dette. Hello Kitty, derimot, er midt i blinken for en 7 års gammel jente!


5 kommentarer:

Evami sa...

SÅ lurt med Wallstickers istedet for maling og tapet,det er jo bare å bytte etterhvert som de vokser og endrer smak! Tror det tar ei stund før "Biler" går av moten her men...
FLott bilde:)

ElinSire sa...

Syns det bildet var helt herlig!

Nå er ikke jeg helt inn i det der med Hello Kitty siden jeg kunn har en gutt i huset ;) Her er det kun fotball som gjelder, ja! Men det var en god idé!

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Genialt!! Har en slik på datteren vår sitt rom og! :) Herlige! :)

VALKYRIEN sa...

Det der høres så genialt ut at en nærmest kan blir fristet til det samme. Selvom jeg mangler den lille jenta her i huset! :)

Flott blogg du har, og mange fine bilder. Takk for fine kommentarer hos meg - varmer det! Og joda - bildene av Oslo er tatt fra balkongen min. Blir aldri lei den!

Tone sa...

Et nydelig bilde! Så vakkert når det var duset ned...