mandag 29. mars 2010

29. mars - dette var vanskelig, gitt...

Hva da? Babyfotografering. Av nyfødte tvillinggutter. Som plutselig finner ut at de aldeles ikke vil sove når de får besøk av en meget nervøs førstegangsfotograferende nyfødtfotograf. Jeg kom med alt pikk-pakket jeg hadde studert meg frem til at jeg trengte. Nytt 'strikketeppe', kurver, bakgrunner/tepper i diverse farger og varianter. Kosedyr. Og en tro på at nyfødte sover hele tiden. Noe de altså ikke gjør. På den andre side - hva er mer nydelig enn store, blå øyner som titter forvirret omkring. På let etter noe å feste blikket på. Lukten av babyer, melk og nyvasket hud.

Så jeg fikk en flott opplevelse. En fantastisk opplevelse. Og masse lærdom til neste gang. For jeg har avtalt at vi tar en ny runde om en ukes tid. Kanskje har de kommet over det typiske fosterstadiet som jeg har så lyst til å fange - men likefullt er de fortsatt små. Veldig små. Og hinsides nydelige!


Takk, kjære foreldre, for at jeg fikk forsøke meg!!

12 kommentarer:

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Åååå, så nydelige de var! Jeg synes du er flink jeg! Det var veldig kult det bildet hvor foreldren holder en gutt i hver arm! Stilig!
Så gøy at du skal få ta igjen av dem da! Det er jo slike hyppige oppdrag man lærer av! :)
Well done! :)

heges sa...

Synes bildene ble nydelige jeg!! Ikke alltid det går som en hadde forventet når en har med babyer/barn å gjøre, men alltids greit å ha noen planer ;) Har tvillinger selv jeg, så dette vekket gode minner :)

Anita sa...

Ka du kan få til, kjærer deg !
Du imponerer mer og mer. Så heldige alle modellene dine er !

NL sa...

Så artig at du har begynt med fotooppdrag da!
Likte spesielt godt det siste bildet hvor de sover med tutt og pleddet ligger i ett hjerte. Flott!

Irene sa...

Å så heldig du er! Og så flotte bilder! Lykke til videre med oppdragene!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Kjempefine bilder! Jeg liker de med teppet best! :)
Hva slags bakgrunn har du brukt?

Ønsker deg en fortsatt god påske!
Klem

Berit sa...

det er ikke ofte jeg ønsker tvillingene mine tilbake til babyer igjen (puh!!!) men nå gjorde jeg det et lite øyeblikk :) Kjempefine bilder. Tuttebildet (eller sutt, smokk, eller hva det nå heter)var det som fanget meg mest. Nydelig med det blå teppet og en deilig ro over babyene (som ikke er dagligdags med små tvillinger i hus);)

Lykke til på neste "tvillingshoot"

Randi sa...

Nydelige gutter og flott bilder.
Nei, det skal ikke ære enkelt...ser så enkelt ut...men så gjør disse søte små ting som man ikke er forberedt på. Er full av beundring til dere som drive rpå med dette.

Ha en fin påske

Anne sa...

Flink er du, ikke minst kreaiv!! arti vri med hjerte til slutt.
Din egen stil, og blir bare ikke fanget opp i alt det vi har sett av slike bilder førut!! bare det er utrolig godt gjort :-)

Charlotte - FO² sa...

Nå var det lenge siden jeg har vært på besøk hos deg. SÅ utrolig moro å få fotografere tvillinger da :) Og det ble sååå lekkert. Nydelig tvillingpar. Og så gravide bildene også; KNALLBRA!!! :) Moro å se. DU er dyktig :)

Heidi {FruFly} sa...

Åh, de var helt nydelige! Både guttene og bildene!♥ Det er ikke lett, men det uforutsigbare er jo også det spennende, ikke sant? Synes i hevrt fall de var kjempefine!!! Klem H

Elin sa...

ÅÅÅå såå nydelige bilder!!!! Dette var du jo supergodt til!!!!