torsdag 11. mars 2010

11. mars - en ekstra dag hjemme...

Tåken kom! Tykk, grautete og lavthengende tåke. Fuktig og kjedsommelig. Og lammende. To helikopter fra Flesland var alt som tok av i dag. Resten ble kansellert. Etter flere timer med venting. Ingen jubel å spore. Hotell må oppdrives. Kolleger står over ute. Og vi venter på land.

De andre reiste til byen for å slå i hjel kvelden. Jeg reiste hjem. Med en blandet følelse i magen. Glad for å få et døgn til med mine kjære. Men lei meg for han som sitter i havet og ikke kommer hjem til sine.

Jubel hos min bedre halvdel - ungene var heller litt lunkne... Planene måtte jo forandres. De hadde hver sine avtaler med venner de skulle bli med hjem. Som da plutselig måtte kanselleres. Impulsivitet er ikke den egenskapen som mine barn er best på. Men no hard feeling hos mamma. Jeg forsøkte heller å finne på noe gøy. Som bibliotek-besøk for Tord og meg mens vi ventet på at Turi gjorde seg ferdig med dansingen. Flere nye bøker er lånt hjem så pappaen skal få litt å gjøre på kveldene som kommer.

For i morgen letter tåken. Sier iallefall værmeldingen.


14 kommentarer:

Heidi {FruFly} sa...

Skjønner at det var med litt blandede følelser, men jeg tror jammen min egen glede over en ekstra dag hjemme hadde veid tyngst her:) Og barna er nok happy de også, selv om det tar litt tid med omstilling. God tur i morgen! Klem fra meg

happy in pink sa...

åh, er du på vei ut igjen allerede? sinnsykt hvor fort tida går??? ser ut som dere kosa dere på biblioteket:) ser ihvertfall ut som Tord fant seg en bok som falt i smak;) herlige bilder...
mikael liker også biblioteket, men bare sammen med skolen, fordi han hadde en vanskelig opplevelse med oss en gang...
for å få den uskarpheten i bildene mine, bruker jeg stor blenderåpning...elsker den effekten, den får hovedmotivet til å poppe frem i blidet på et vis:) bruker aldri blits, så spesielt innebilder blir det jo mye stor blender og stor uskarphet;) passer meg perfekt!
nå har jeg hatt to hektiske dager med avlastning...rart det der, hvordan de dagene mikael ikke er hjemme, blir utrolig fulle med alt mulig som skal ordnes og gjøres og stress og mas...hadde vært godt med en hel dag på sofaen egentlig...sånn av og til ihvertfall;) vel i morra etter jobb kommer gullgutten hjem igjen, så da blir det butikkrunder til den store gullmedalje;) koselig det!!! får en helt annen ro over meg når han er hjemme...
nå er jeg skikkelig overtrøtt merker jeg...du må ha en trygg og god reise ut i morra, og så fort som tida går, så er du jo PLUTSELIG hjemme igjen;)))
stooor klem fra meg... og PS: jeg er den barnslige dama i midten;)
natta...

NL sa...

Forstår at en ekstra dag hjemme er både positivt og litt forvirrende. Mine jenter er heller ikke glad i overraskelser.
Håper du har hatt en fin dag hjemme, og god tur på jobb i morgen.

Du holder oss vel oppdatert fra havet?

Anne sa...

Nemmen :-) værgudene kan vi ikke kjempe mot hverken du eller jeg nei, det er bare å gi seg ende å over.

Godt du fikk en ekstra natt hjemme da Gry, og håper nå du er `i rute` igjen. Skjønner på en måte de barne, ble en liten `strek i regningen`det vet du at du kom tilbake, forandring på rutinene, for de hadde jo tatt forvell for denne gangen jo... og slike forandringer liker man ikke helt som barn kan jeg tenke meg.

Regn har gått over til snø her nå, synd men sant.

God tur da snups, blogges vi, juhu!!

Anneklem

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Kjempefine bilder av en engasjert Tord! Ser ut som det er en kjekk bok han har funnet, for han ser veldig oppslukt ut i den! Flott stemning i bildene!

God tur ut i havet i dag, men er det samme tåken som ligger som et teppe over både Bergen og Stavanger, så ser det dårlig ut med helikopterturen din!...;(

Dagrun sa...

Tipper en gruer seg litt til disse turene, og å utsette det nok bare gjør vondt litt verre. Særlig når verden alt har tilpasset seg ditt fravær, selv om det jo er bra det også.


Veldig fine bilder!!! Er de tatt med 50 mm (du har et 50 mm, har du ikke?) Tror det er noe jeg også må ha gitt.

Fro (Idyll på landet...) sa...

Titter innom for å fortelle at jeg har noe til deg inne hos meg.

Ha en strålende dag!
Klem

H.Strøm sa...

Jeg liker bildene dine så godt!
Fine farger og så talende!

Riktig god tur når du kommer så langt!

Ramme alvor sa...

Uff ja..men fleksibilitiet er ein god ting. Ynskjer deg god tur utover når tåka lettar.
kransane mine finn du under tema..kransar heilt nederst til høgre på bloggen min :)

Klem!

salige lavendel sa...

Været skaper visst trøbbel stadig vekk. Koselige bilder av en leselysten pjokk :) Takk for titten her inne.

Charlotte - FO² sa...

Ååhh herlig! De setter nok veldig stor pris på å få deg hjemme en ekstra natt :) Kjempe herlige bilder.

ha en fin periode ute (når tåka måtte lette).

Og en flott helg.

Torilpia sa...

Så koselig det bibliotekbesøket virket .. :o) Regner med det ble stor stas .. sånn etterhvert - at du ble hjemme et døgn ekstra :o)

Tusen takk for koselige klapp på skulderen inne på bloggen min :o)

Kos deg hjemme de ekstra timene og god tur ut igjen :o)

Klemmer!

Som mine dager er sa...

Ja hva gjør man når værgudene spiller sitt eget spill og ikke er på lag med oss andre? Det virker som du er flink til å ta det som det kommer. Og det hjelper.

Nyt stundene du.

Klem Marit

Irene sa...

Ikke lett å gjøre alle til lags, er det vel?
Skjønne bilder, og fasinerende å se Tord så oppslukt av bøkene!
Ha en fin helg, der du er!