lørdag 27. mars 2010

26. mars - Vårtegn!

14 dager borte fra landjorden. 14 dager der alt jeg ser er hav. Bitte litt regn. Masse skyer. Og enormt med bølger. 14 dager borte i fra snøsmelting, identifisering av alt som har lagt under snøen hele vinteren, den første blomsten som titter opp. Verden var totalt forandret da jeg kom hjem i går. Jeg kjente det kriblet i hele kroppen i det jeg skimter land fra helikopteret. Jeg ser marken igjen. Riktignok grå og skitten, men uten snø! Snøklokkene som har dukket opp i klynger på markene. Og jammen tror jeg at jeg skimtet en hestehov i veikanten.

Men det var i dag at våren plutselig kom. På skikkelig vis. Dagen startet med småregn og tåkedotter. Men tidlig på ettermiddagen klarnet det opp, og plutselig var våren der! Ungene fikk fornyet energi og forlangte en tur ut. Frem med sykler - og Tord fikk tatt sin flotte orange bursdagsgave i bruk. Utendørs! I småsko og uten lue. Turi kastet langbuksen og fant frem skjørt.

Og mamma la seg flat på magen i veien - med kamera foran øyet. Endelig er det VÅR!!!

6 kommentarer:

Dagrun sa...

Ja, det er det jammen!! SÅ fiiine vårbilder. Jeg tenker at det må være så godt å komme hjem etter 14 dager ute. Sikkert deilig å være litt borte også, men deilig å komme hjem.

Kos dere, håper påska blir strålende.

Eirin sa...

Åh, du herlige tid! Jeg kjenner lukten når jeg ser bildene dine. Jeg kjenner gleden i hjertet og lopper i blodet.

Alt godt, og gode påskeklemmer til dere!
Eirin
;-)

Turid sa...

Å så herlig at du har kommet hjem igjen, og at våren har kommet til dere. Vi nok vente enda litt før småskoa kan tas på her.

En riktig god lørdagskveld til deg. Klem

happy in pink sa...

hei min venn... først av alt så vil jeg gjerne få gratulere din skjønne sønn med vel overstått bursdag...tenk snart skolegutt:) kul sykkel han har fått, det er så deilig nå når man kan gå på bar bakke igjen, og skjørt og lave sko så deilig ut!!! husker den følelsen fra jeg var lita jente...når jeg kunne gå med skjørt og halvsokker;) her går alle jentene bare med disse hele kosedressene som er blitt så in!!! og de ser faktisk ganske deilige ut...rekker nesten ikke innom nettet for tiden...plutselig så ble det så hektisk her...det er vel den urolige påskestemningen som begynner å melde seg;) kos dere maaasse i vårsola...skjønt å være hjemme igjen tenker jeg ja!!!
klemmer fra meg:)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Flotte vårbilder! Ønsker deg og dine en riktig god påske!

Klem

Kine sa...

Flotte bilder med skikkelig vårstemning i:) En nydelig tid vi har i møte nå... Her er det fortsatt snø, men veierene er snøfrie. Gutta har syklet en liten stund allerede, først sparkesykkel og så skikkelig saker.

*god påskeklem*