mandag 29. mars 2010

28. mars - to må man være


som regel, iallefall, for å kunne bli gravid. Og to stykker kom på besøk til meg i dag. Et lykkelig par som snart, veldig snart, skal få oppleve gleden av å bli mamma og pappa for første gang. Og jeg fikk lov til å oppleve gleden av å fotografere et gravid par for første gang. Og jeg bare sier; dette fristet til gjentagelse!!

Jeg vet ikke hvem som var mest nervøs da de kom; fotografen, mamma'en eller pappa'en. Hva gjør vi? Hva har vi på? Hvor ser jeg? Smiler? Drømmende? Fnisende? Nusse magen? Ikke helt oss, nei. Men mamma'en hadde tenkt og studert. Jeg hadde surfet og studert. Og sammen fikk vi tatt mange bilder. Jeg lærte masse! Og hadde jeg tatt bildene nå i etterkant hadde jeg gjort noe anderledes. Selvfølgelig! Man lærer underveis. Og spesielt når man sitter i fred og ro i etterkant for å redigere bildene.

Men totalt sett; veldig fornøyd. Og håper inderlig at mamma'en og pappa'en er fornøyd også. For da får jeg kanskje lov til å fotografere prinsessen om ikke så lenge...


10 kommentarer:

Dagrun sa...

Synes du har vært kjempeflink jeg! Jeg liker best de med mørk bakgrunn. Veldig stemningsfulle!

Blir kjempespennende å se prinsessa også ja. Har du laget et lite studio eller?

Elisabeth sa...

Ingen fare, prinsessa vil også bli fotografert!
Sitter her med tårer i øynene (hormoner? jeg nei!), utrolig kjekt å se.
Takk!!!

Malys krok sa...

Så vakkert! Et vakkert par med store forventninger og en STOR glede i vente! Nydelige bilder! Du er jo virkelig proff!! Ønsker dem lykke til med fødsel og baby! Og deg lykke til med videre fotografering!
-Margit-

happy in pink sa...

de er NYDELIGE Gry!!!
klem...

Kine sa...

Jeg synes bildene ble veldig fine! All ære til deg:) Nydelig par og en stor fin mage:)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Du er jo kjempeflink, Gry! Bildene ble stemningsfulle og fine, et flott minne til foreldrene! :) Synes dere har kommet fram til mange fine og "kledelige" positurer, fint lys! veldig stemningsfullt med den mørke bakgrunnen!
Gleder meg veldig til du legger ut tvillingbildene! :)

Mine Blomster sa...

Det høres såååå nydeligt og fint ut!! Og du har tydelig gjort en kjempebra jobb. Men jeg må komme tilbake å se, for ingen av bildene blir vist på bloggen din!! ;O(
Kansje de kommer tilbake!!

Vil samtidig Ønske deg en fin PÅSKE ;O)
Klem
;O)

NL sa...

Så flink du har vært! Gleder meg til å se nyfødtbilder også.

Ha en deilig kveld!

Torilpia sa...

Heisann!

Har problemer med nettet i dag - er mange blogger jeg ikke får opp bilder på .. mulig det er noe som er felles for alle siden du også har hatt problemer. Men jeg kommer uansett sterkere tilbake etter påske.

Håper du og dine får ei super påske - stor klem fra meg :o)

Ida sa...

Fine og minnerike bilder.
Flott fotografert!