fredag 10. april 2009

5. april - Jeg vil være med, jeg og!

Lillesøster Vibeke har også fått unger. Noe som da for henne også medfører at livet får en annen dimensjon. Som skigåing, for eksempel. Hun likte aldri noe særlig å gå på langrenn. Iallefall ikke før hun traff Geir. Og han var langrennsfreak. Er langrennsfreak. Så han kjøpte sånne løpepinner til henne. En jul for lenge siden. Nå får Vibeke nemlig ikke brukt skiene sine heller. Bortsett fra når hun da tar de med på slalomdag på Kvitfjell. Sammen med minstejenta Tuva på halvannen måned.

Alt går nemlig. Det er holdningene det kommer an på. Som for eksempel skøyting samtidig med vognturen. Det gjelder bare å ha nye og kreative idéer. Og Tuva sov godt under hele turen.

3 kommentarer:

Siw Aina sa...

Åw may gådd... Det der så tungt ut! men at det er kreativt, det skal dere ha ;)

Hanne@home sa...

Måtte nesten vært bedre å hatt en firhjuling til vogn, og gått med skiene under vogna i stedet for ved siden av. Men kreativt - jupp;)

Anonym sa...

"ikke liker å gå på langrenn"???!! Alle ser jo at det er en ihuga sportsfreak, denne lillesøstra di. Ser utrolig sporty ut, og teknikken er flott. Ser at det er en yngre søster - ingen grå hår engang.