tirsdag 8. september 2009

8. September - By Cino

Cino er en jente jeg har blitt 'kjent' med i scrappe-miljøet. Det vil si - i data-scrappemiljøet. Men Cino gjør masse andre ting også. Faktisk så la hun data-scrappingen på hyllen for å konsentrere seg om alt det andre hun hadde lyst til å gjøre. Data-scrapping blir nemlig lett altoppslukende...

En av de aktivitene hun har satset på er kortlaging. Uten at jeg er kjent i miljøet og med uttrykkene så er vel dette også en form for scrapping? Papir-scrapping. Riktignok uten bilder. Men hvor utrolig vakre disse kortene er! Jeg kunne ikke dy meg og bestilte et til Marita og Heines bryllup. Og i dag kom det i posten. Samtidig med at jeg kom hjem med en ny blitz til kameraet mitt. Trenger jeg å si mer? Selvfølelig måtte jeg prøve blitzen OG forevige kortet.

Forøvrig kan Cino sine produkter sjekkes (og bestilles!) her. Og som sagt, dette er noe jeg kan anbefale sterkt. Jeg ble faktisk kjemepglad da jeg kom på at min lille niese skal ha navnedag en eller annen gang i høst/vinter, og hadde derfor unnskyldning til å bestille et til!

Photobucket

6 kommentarer:

Cino sa...

Så koselig at du ble fornøyd! Jeg storkoser meg når jeg sitter og lager kort, og skulle ønske jeg hadde ennå mer tid til denne hobbyen. Og ennå morsommere blir det når de jeg lager kort for liker resultatet. Det er jo masse god reklame for meg :)

Stor klem fra Cino

Charlotte - FO² sa...

Fy søren så lekkert! Skjønner godt at du hadde lyst til å bestille fra henne. Vakreste kortet jeg har sett.

A home far away sa...

Fina foton!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

Silje sa...

Cino er virkelig kjempeflink. Kortet ble skikkelig lekkert!

ninabakke sa...

Så masse fint! :)

Maria Berg sa...

vackert kort, skall genast besöka hennes sida, MB