tirsdag 1. september 2009

1. september - Bare gode venner

Jeg tror ikke at jeg tar feil når jeg sier at Gråtass er Turis beste venn. Iallefall er Turi Gråtass' beste venn. Han har vært hos oss siden han ble født i mai i fjor, og helt i fra starten av så har han vært Turis kattunge. Vi andre er her, men kun for å gi han det aller mest nødvendige. Turi er den som gir han kos. Tord også, forsåvidt, men det er en litt mer hardhendt kos. Som ikke alltid er like ettertraktet.

Turi derimot, har silkemyke kinn. Hun har omsorgsfulle øyner og varlige hender. Og hun er glad i Gråtass.

For en stund siden la vi merke til at Gråtass innimellom pep om kvelden. Og det var ikke alltid piping. Skriking, sa Tord. 'Gråtass skriker' - med skikkelig skarre-r. Så la vi merke til at katten roet seg med en gang Turi la seg. Gråtass har nemlig alltid hatt den vanen, eller uvanen, at han kryper oppi sengen til Turi. Med en gang hun tar på pysjen begynner Gråtass en hvileløs vandring i huset. Og den slutter ikke før jeg setter meg ved sengekanten for å synge godnatt-sangen. Da hopper han oppi, og kryper godt inntil Turis hals. Og lykken er fullkommen når Turi slipper han nedi dynen til seg.

Hvem snakket om et trasig katteliv?!?

Photobucket

5 kommentarer:

Anne sa...

Du så vakre de begge var!! si det!! til dem begge to i morgen tidlig!!

De fikk et trønderhjerte til å smelte .-)

Siw Aina sa...

Ikke bare er det ett trønderhjerte som smelter av dette bildet, det er minst to. Nydelig bilde. Skjønner pusen godt jeg, det ser trygt og godt ut hos jenta :)

Scapa sa...

Så nydelig bilde av de to da! Varmet et oslohjerte også gitt ;-)

Silje sa...

NYDELIG bilde! Du har fanget et spesielt øyeblikk!

Monica sa...

Sukk, så koselig et bilde!