søndag 6. september 2009

6. september - Oh man, she hasn't got my genes!

Ikke nøyaktig disse ordene pappa'en sa da han så bildet av dattera, men det var noe tilsvarende. Han så på bildet og konkluderte at genene for å stå foran kameraet ikke kom i fra han. Men det gjør de heller ikke fra meg. Det er jo nettopp derfor jeg har valgt fotografering som hobby...

Og jeg har altså igjen lekt fotograf i helgen. Denne gangen var det Maritas barn som var modeller, i tillegg til mine egne, selvfølgelig. Jeg har kjøpt inn et slags lerret til bakgrunn - må riktignok ty til min meget oppfinnsomme mann for å få laget et slags opphengssystem, men det skal nok gå. Flotte lysforhold i stuen, men sannsynligvis litt for 'Fame'-aktig for enkelte... Anyway, jeg begynner å skjønne litt hvordan enkelte ting fungerer.

Og når man i tillegg har funnet masse tips til Lightroom-redigering så er dette riktig så artig. Og det beste er jo at jeg tilsynelatende har ei i huset som synes det er morsomt å stå foran kameraet.

Photobucket

7 kommentarer:

Charlotte - FO² sa...

Fy søren for ett flott bilde. Syns du har fått kjempe flott lys på henne. (Jeg er tilhenger av naturlig lys.) Og Så pen hun er, og superflink til å posere :) Da er det moro å ta bilder.

Isa sa...

Wow, det ble flott!

ninabakke sa...

Så flott :D

Mvh Nina
www.fotoverden.blogspot.com

Cino sa...

Å du for et nydelig bilde! Og her har du virkelig fått lyset til å spille på lag med deg.

Anne sa...

Helt helt helt SUPERB!!! både hun forran og hun bak kamera!!

Dagrun sa...

Å så nydelig! Flott bilde og nydelig, nydelig jente!


ps henger deg på bloggen min... titter ofte innom uansett.

Monica sa...

wow, det var et NYDELIG bilde!!