søndag 9. august 2009

4. august - Nå er det Langemann som teller!

Tord er ikke særlig trofast. De siste årene er det Kaptein Sabeltann som har vært den store helten, men av en eller annen grunn har Langemann overtatt (Langemann er altså Kapteinens høyre hånd for gode og onde råd). Så da vi skulle til Dyrehagen i Kristiansand var det Langemann som var den store attraksjonen – og Langemann-sverd stod høyt oppå ønskelisten.

Det er tredje året på rad at vi er i Dyrehagen, men hvert år er vi like imponert over hvor flott dette anlegget er. Det er kommersialisert, ja visst, men på en sånn måte at jeg ikke føler meg utnyttet. Og selv om dyrene desidert har det best i frihet, så er forholdene godt tilrettelagt for de fleste. Selvfølgelig kan man stille spørsmål til den plassen som tigrene har til disposisjon, og om ikke sjiraffene helst burde springe på savannene, men det er rent og ryddig, og dyrene er godt stelte.

Kaptein Sabeltanns verden og Kardemommeby er to høydare for de minste – og i år fikk vi med oss Kardemommeby-festen, samt Langemann og Benjamins bursdagsfeiring, med selveste Kapteinen på toppen av tårnet. Tord var hinsides under showet med Langemann, og laget nok show til at tilskuerne så på han i stedet for Langemann.

Photobucket

Ingen kommentarer: