lørdag 29. august 2009

28. august - grilling en fredags morgen

Hva gjør man på når man må rømme huset før klokken er 9 på en fredagsmorgen? Og man er 2 voksne og 4 barn. Kun 1 bil. Og buss kan man drømme om. Da går man ned til stranden, frister med nygrillet pølse og krabbefiske. Og det gikk. Vi var faktisk på vei litt over klokken 9. Alle i godt humør. Solen skinte fra en usikker himmel, men regntøyet var i sekken. Engangsgrillen fant vi ikke, derimot dukket plutselig tennbriketter opp, og en pose med tørr ved. Det må være første gang i historien at jeg har vært ved stranden, klar for dagens innsats, før fuglene har startet morgenstellet!

Men vi hadde en fantastisk tur. Krabbefiske uten krabber, fiskestim som vaket i vannoverflaten, kystvakten på tokt, fotoseanse på en spennende båt i skogkanten. Og ikke minst - nystekte pølser på pølsespidd som var brukket, ikke spikket. For kniv hadde vi selvfølgelig glemt...

Photobucket

2 kommentarer:

Siw Aina sa...

Det hørtes ut til å være en utrolig deilig tur :) Selv skal jeg straks opp til et vann her med jentene og hestene, de vil nemlig bli foreviget svømmende rundt på sine aller beste venner før høsten kommer og gjør bading til en heller kald opplevelse. Slike dager skulle det ha vært flere av:)
Bildet ditt var utrolig vakkert!

Anne sa...

Fikk nesten lyst på pølser i vannkanten jeg også nå.
Og du, en trenger langt fra dra langt og lenge for å ha fine stunder. Så lenge været er litt på ens side og humøret er positivt hos alle mann kommer man utrolig langt.

Har vært nydelige dager her hos oss også, litt utendørsarbeid og noe fototurer, sol, varm vind, mørke kvelder på verandan med tente lys. Kan man grunn ha det bedre.

Og nå er det lørdag, snopet i skapet ligger klart, så NÅ får vi vel lov :-))

Ha en kjmpekjekk kveld du også.